reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla wrzesniowego malucha czyli HITY i KITY :)

Ja tez piore wszystko bez wyjatku i stosuje sie wedlug zalecen nametkach. Nawet pieluchy pralam w 90st bo tak na nich pisalo :-)
Zabawki tez piore jesli na metce jest napisane ze mozna bo przeciez wiadomo ze niunia predzej czy pozniej bedzie je dotykac i pakowac do buzi :-)

reklama
hej
wszystko piorę, bez wyjątku. Nawet elementy wózeczka.
Ubranka juz poprane, tak z grubsza bo na razie tylko 56 i 62. a teraz poprasować wszystko.
Posciel wypiorę dopiero jak przyjdzie w sobotę łózeczko córeczki i przeniesiemy Kingusię do nowego z nową pościelą. A do tego czasu Kinia śpi w Gabrysiowym.

zostalo mi 4 tygodnie do porodu a moze odrobinę mniej. Byle do 16 sierpnia Gabryś poczekał bo faktycznie jak sie rozpakuję po tym terminie to będzie 24 macierzyńskiego a nie 22. A ktoś pisał o 26 tygodniach. Na 100% tu była pomyłka, choć szkoda ;)

ale super by było na 22 utrafić na rocznicę śluby ;)

Ostatnia edycja:
Anisen mi się wydaje że wystarczy do 15 sierpień i już się łapiesz na urlop macierzyński obliczany wg zasad z 2012 ale oczywiście życzę ci żebyś dłużej ponosiła Maleństwo.

Posciel wypiorę dopiero jak przyjdzie w sobotę łózeczko córeczki i przeniesiemy Kingusię do nowego z nową pościelą. A do tego czasu Kinia śpi w Gabrysiowym.

Anisen a jakie łóżeczko wybrałaś dl córeczki?? Możesz się pochwalić?? Mój synek na razie będzie spał na wersalce ale ja czekam na kołdrę puchową dla siebie i wtedy synek odziedziczy moją. Śpi od 2 tyg sam w pokoju i jakoś nie było problemów żeby się bał albo nie chciał. Teraz wyczekuję tej kołdry i będzie nauka spania na wersalce, mam nadzieje że "pójdzie" łatwo :-)

Hej Dziewczyny!
Ja właśnie dziś też zakupiłam pieluchy DADA 2 za 26,99 pln i chusteczki sensitive za 4,99 . Pewnie jeszcze kupie 1 , jak tylko na nie trafię, bo niestety nie było ich dzis w Biedronce. Do szpitala też pewnie wezmę DADY , bo nie ma dla mnie znaczenia marka pieluch... przecież po co przepłacac , jak jakoś taka sama a cena bardziej przystępna.

Jeżeli chodzi o chusteczki to niby dobre są Dady ale natural. Niektórzy trochę narzekają że są za bardzo wilgotne ale ja uważam że to nawet lepiej - w tą stronę to ewentualnie można ręcznikiem przetrzeć. Rossmanowskie baby dream są jak dla mnie za suche.

Anisen śliczne to łóżeczko!
Karola a otwierałaś może te chusteczki i testowałaś na sobie? Nie są śliskie? Lepsze wydają mi się być tak jak ellsi napisała naturals. A poza tym te sensitive są z rumiankiem, a on czasem lubi uczulać... A czy one nie kosztują 3,99?

reklama
miki kosztują dokładnie 4,49 - sorki sprawdziłam jeszcze na rachunku. Co do tego , który rodzaj zasugerowałam się , że mają chyba panthenol w składzie - nie używałam ich jeszcze i nie mogę Ci doradzic. Jak będą złe kupię inne - nie kosztują majątek :)

Do góry