gruszka chyba nie jest dobrym rozwiązaniem, no bo jak ją wysterylizować. Z czasem stanie się siedliskiem bakterii. Ja wolę fridę z filtrami
ja mobilnie używałam w domu wózeczka z gondolą. Sprawdził sie znakomicie
normalnie wygotować można gruszkę, ja nie widze z tym problemu, u nas się sprawdza, a taka mala sie przyda na jakieś wyjścia.
bytelka 150 ml 33 zł chcą, taniej w necie można kupić. Za smoczek nuka dałam 10 zł a pieluszka tetrowa kolorowa 4,75, flanelowe były, ale ceny nie pamiętam, ale chyba coś ponad 5 zł. One do mnie jakoś nie przemawiają kojażą mi się ze szmatka to kuchni. Ale pewnie z 2 zamówe, pieluchy lepiej na allegro zamówić taniej wyjdzie. Mam na myśli te tetrowe, flanelowe itp.Asia a tak z ciekawości to jaka pojemność butelki i jaka cena? Duży wybór w tym askocie i jak cenowo? Nie zwróciłaś uwagi czy mają pieluszki (flanelowe)?
A skoro już butelkę miałaś w rękach i instrukcję przeczytałaś to powiedz czy nie będzie problemów z myciem jej i czy ewentualnie ten system antykolkowy da się zdemontować żeby była zwykła butelka?
Wybór jest spory moża poogladać i porównać dużo rzeczy. A z cenami to różnie są rzeczy które tanio można kupić, a niektóre to mają ceny z kosmosu.
Nojak ktoś ma 2 wóżki to tak tez można tlyko wózka się nie zniży na wysokość łóżka, a mi na tym bardzo zależy. A jesienią i zimą to wózez z błotkiem do mieszkania wstawiać to ja bym nie chciała. Tachać go też nie będe na 3 piętro, więc szukam innych opcji.kołyska rzeczywiście ładna, ale ja bym się nie zdecydowała.... wymiary ma takie jak gondola wózka... wiec równie dobrze można wózeczek zastosować koło łóżka. Synek koleżanki, do tej pory spi w wózeczku, bo w łóżeczku po prostu nigdy nie chciał zasnąć... Mieli wózeczek z chico z którego szybko wyrósł i ze strychu znieśli wózek siostrzenicy, taki stary i wielki, ale wygodny do rocznego już chłopca.