reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla wrzesniowego malucha czyli HITY i KITY :)

aniawos myślę że warto wyprać. Chyba że ona prała niedawno ale tak to nie wiesz czy się nie zakurzyło. Ja swoje rzeczy z fotelika-nosidełka przeprałam wprawdzie na ekspresowym programie ale zobaczyłam różnicę.

reklama
aniawos no to mi sie cos pomylilo, bo myslalam ze juz go masz. Chyba tez na recznym go upiore bo w srodku jest taki usztywniacz wszyty zeby dziecko lezalo na twardym i plaskim ale nie mam pojecia z czego on jest i boje sie troche ze przy wirowaniu moze sie polamac albo zdeformowac i wtedy sprzet do wyrzucenia.
Co do fotelika, to ja tez uzywany kupilam od znajomej i chociaz mowila ze swiezo prany to wszystko upralam. Jednak wtedy jestem dopiero pewna ze czyste i swieze.
ewelinak no wlasnie dlatego ze takie prosto z fabryki to na pewno duzo chemii na sobie ma i nie nalezy do najczystrzych a tym bardziej dla niemowlaka to chcialam uprac ale boje sie cos zepsuc bo oprocz paterialu jest jeszcze ten usztywniacz wszyty :baffled:
Teoretycznie jest na nim napisane ze mozna prac na zimno ale czy ja wiem...

Tak, wyglada na identyczny tylko po prostu ma inny motyw no i cena :szok: po prostu nie do pobicia. Ja w PL najtaniej znalazlam za 248zl i to w sklepie internetowym a tutaj za niecale 2 stowki :szok:

reklama
Bluetooth ważne że ci się podoba :-) Ja to jestem zakochana w tym bujaczku i jeszcze w takim z kotkami. Są przesłodkie. Ja widziałam go u mnie w komisie za 130zł w stanie idealnym i jak przyjdzie co do czego (kasa) to chyba się zdecyduję.

Do góry