• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka do szpitala

Moja torba też już gotowa dla dziecka wszystko a dla siebie to tak czasem jeszcze coś sie mi przypomni to dorzucę, jeszcze tylko koszule muszę włożyć i kosmetyki ale to przed samym" wyjściem" z domu.
Teraz jeszcze dla Karoliny muszę drugą torbę spakować jak będziemy ją odwozić do znajomych,:tak:

reklama
Karolciu, to chyba zależy od szpitala. Ja np. nie musiałam mieć nic szczególnie dla JUli, bo kąpaly i ubieraly ją polozne. Dopiero, jak ja ją przewijalam, to przydal się sudocream, pampki i chusteczki, ewent. szczoteczka do wloskow :laugh2:

Ja nie wiem kapletnie kiedy mam sie spakowac bo z jednej strony po co za wczesnie a z drugiej jak nagle mnie wezmie to co taka nie spakowana :baffled:
Narazie mysle sobie ze na poczatlu pazdziernika sie spakuje :tak:
A co do kosmetykow dla maluszkow to ja do torby zapakuje pampersy.chusteczki i jakis moze krem do pupci a jak pozniej bedzie potrzeba cos innego jeszcze miec to M lub mama mi to przyniosa :tak:

Ja wczoraj zaczęłam prasować moje koszule, ręczniki, skarpetki naszykowałam i jakoś mnie takie dreszcze przeszły.:szok: Chyba zaczęło do mnie docierać, że to już tak blisko.Muszę jeszcze kupić jakieś kapcie, apteczne rzeczy zamówiłam w internetowej aptece-czekam na kuriera:tak:

Ja juz wczoraj aparat,ladowarke dopakowalam.Dla dzidzi tez mam juz rzeczy spakowane i walizka pelna:szok:nie wiem czy jeszcze cos zmieszcze...jak cos to mi dowioza do szpitala:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry