Carol_ka
Mama Filipa i Leny :)
Ponieważ nie wolno się przeziębić !!!Carolka a dlaczego nie wolno myć włosów![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ponieważ nie wolno się przeziębić !!!Carolka a dlaczego nie wolno myć włosów![]()
Myslicie, ze ktos sie przejal, ze to za szybko na chodzenie
Wiec kto by sie jakims myciem wlosow przejmowal
Chyba bym postukala w glowe tego kto by mi zabronil....to ze sie urodzi to nie znaczy ze trzeba jak jakas syfiara wygladac
Ja sie wykąpałam, umyłam włosy i zrobiłam delikatny, naturalny make up.....Po 2 dobach nie spania i tylu godzinach skurczy, wyglądałam bez tego jak zombi ;-)
na kosmetyki, aby znaleźć miłą położną. Powiedziala "oczywiście idziemy" - ja przodem ona za mną po drodze załatwiając wszystko wszystkim
. Zmordowana dotarłam do toalety. Pani mówi żebym weszła pod ten prysznic, wrazie zasłabnięcia mam pociągnąć za sznureczek w kabinie - będzie alarm! Hm... popatrzyłam na sprytne urządzenie - coś jakby spłuczka do toalety w kabinie prysznicowej, tyle tylko że końcówka była w połowie kabiny. Więc gdybym zemdalał musiałabym wstać i uruchomić alarm
. No nic - myje się, i słysze ze w łazience ktoś się kręci będąc przekonana że to położna pytam czy mogę użyć płynu do higieny intymnej - cisza. Więc pytam głośniej, za trzecim razem odpowiada mi męski głos - oj nie wiem lepieju pani położnej zapyta ja zlew naprawiam..... Ale włosy umyłam

Hm... popatrzyłam na sprytne urządzenie - coś jakby spłuczka do toalety w kabinie prysznicowej, tyle tylko że końcówka była w połowie kabiny. Więc gdybym zemdalał musiałabym wstać i uruchomić alarm.

U mnie było tak samo 

, nikt nie mowil po jakim czasie wstac - byla potrzeba to wstałam......a lekarka zamiast mnie opieprzyc, ze przeciez moge zemdlec to postawiłam mnie jako wzór studentkom, ze niby "to jest matka" 

Ja poprzednio nawet zakrwawioną posciel sobie sama zmienialam - musialam isc sobie po czystą, a tą brudną zaniesc potem do brudnika 
MARTYNKO te karty funkcjonują wyłacznie na Slasku...podejrzewam ze czesc dziewczyn z innych regionow moze w ogole nie widziec o co chodzi ;-)Listopadóweczki, a jeżeli zmieniłam nazwisko, bo wyszlam za maz, to musze zmieniac karte chipowa ze wzgledu na pobyt w szpitalu, czy moge to zrobic wtedy kiedy bede Julii wyrabiala ?

Dobre. No nic - myje się, i słysze ze w łazience ktoś się kręci będąc przekonana że to położna pytam czy mogę użyć płynu do higieny intymnej - cisza. Więc pytam głośniej, za trzecim razem odpowiada mi męski głos - oj nie wiem lepieju pani położnej zapyta ja zlew naprawiam..... Ale włosy umyłam![]()