mysza- zamawiałam ze sklepu Samibooma stronke na facebooku i tam jest pełno jej prac
wystarczy wysłać jej maila i zapytać co by Cię interesowało, to poda cene
![]()
Judyś! DZIĘKI!!!! Cóż za wspaniałe odkrycie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mysza- zamawiałam ze sklepu Samibooma stronke na facebooku i tam jest pełno jej prac
wystarczy wysłać jej maila i zapytać co by Cię interesowało, to poda cene
![]()
galaxia fajowa pościel!!! ale to są same poszewki chyba?? jak tak to daj znać ile kosztowała i co w niej było (zestaw). szukam ewentualnej pościeli na zmianę (same poszwy mnie interesują).
ja sie zdecydowałam na czerwoną gondolkę i granatową spacerówkę, wiec stelaż wybrałam srebrny bo z czarnym było by za ciemno. Śpiworek bede używała i do gondoli i do spacerówki. Przymierzałam w sklepie i spokojnie do gondoli też sie nadaLori- który wybrałaś kolor stelaza? i jak będę kupowała śpiworek to on jest do spacerówki tak?
Lori bardzo mi się ta torba z Twojego linka podoba. W zasadzie mam torbę, nie jest do wózka typowa, ale świetnie się sprawdzała, ale teraz może zakupię tą co wrzuciłaś, tym bardziej, że nasz wózek w wersji spacerowej brązowo-czerwony.