reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wyprawka i inne cuda dla nas i maluszków :)

reklama
judyś a jaki rozmiar kupiłaś? boje się że będzie za mały na jesien/zimę....
galaxia karuzela super! uspokajacz jest mega!!! nie wiem jak się faktycznie sprawdza przy dzieciach...ale wydaje mi się że takie dźwięki powinny kołysać do snu..

W tym tygodniu wyciagam wszystko z szafy co mam dla leonka i zrobię fotki bo normalnie też się chcę pochwalić moimi zakupami:-D Mogę?:-):-):-)

Monia - widzę, że polski producent to dla Ciebie plus, więc dodaj go sobie do Navingtona bo to też polska firma :) Mnie z tych Twoich trzech typów właśnie Navington podoba się najbardziej.

Galaxia - fajna ta karuzela z projektorem na sufit!! Ciekawe czy dziecku się też spodoba :)

judyś chwal się! uwielbiam oglądać te ciuszki słodziutkie :-)
annie fakt, navington też PL, ale przednia oś tylko skrętna...noi cena....; ale nie ma to jak iść i zobaczyć z bliska wózek, te zdjęcia naprawdę często nie są adekwatne do rzeczywistości.

monia - jeśli chodzi o navingtona to oglądałaś dokładnie wersje spacerową? .... ja oglądałam inny model i tam oparcie było rozkładane tylko jakby na pół płasko. Spacerówka jest tak na prawdę ważniejsza bo w niej dziecko będzie jezdziło dłużej. Na internecie czytalam że wózki tej firmy się psują i w sklepie również mi tak poradzili. Drugiej firmy nei znam i nic nie słyszałam. Jedo ma dużo pozytywnych opini, dobra firma i solidna i z tych trzech firm wybrałabym właśnie ten wózek.

galaxia - mi sie karuzelka podoba taka Tiny Love KARUZELA ROŚNIJ Z MUZYKĄ 13024068 4w1 0+ (3150630479) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. albo taka TINY LOVE Karuzelka Wyspa Marzeń - karuzela +pilot (3144609864) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
lori-ta druga super karuzela

Ja mam po młodej takie beżowe pszczółki ale np moja córka nie przepadała za taką rozrywką.Zresztą nie leżała w łóżeczku w ciągu dnia tylko w nocy a usypiać nie trzeba jej było

Do góry