kochane... ciuszki z pojemników idą na ciucholandy (te lepsze), część kasy ze sprzedaży do tych sklepów idzie na pomoc biednym (podkreślam, CZĘŚĆ!), te które są w złym stanie (takie szmatki) idą na czyściwo. wiem... bo wiem.;-)
reklama
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
super te baletki
Byłam w H&M, chciałam sobie spódnicę jakąś kupić, ale nie było ani jednej, więc zamówiłam taką
SPÓDNICA CIĄŻOWA w KWIATY M wysyłka gratis (3182148907) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
zobaczymy czy będę zadowolona
Byłam w H&M, chciałam sobie spódnicę jakąś kupić, ale nie było ani jednej, więc zamówiłam taką
SPÓDNICA CIĄŻOWA w KWIATY M wysyłka gratis (3182148907) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
zobaczymy czy będę zadowolona
iryska
Fanka BB :)
monia-pierwsze to śpioszki bez stópek a drugie to rampers?
iryska
monia-no bardzo haha ale to drugie to na bardzo ciepły wrzesień
Pierwsze fajne milusie się wydaje
Pierwsze fajne milusie się wydajeajj skusiłam się, bo nawet po domu... czy pod spód, a na to jakieś spodenki i bluzę... to będzie :-) ciuszki wołały do mnie! musiałam kupić...
gitarowa jest ta koszula dla Brunonka mojej przyjaciółki! tam wyżej wkleiłam...
gitarowa jest ta koszula dla Brunonka mojej przyjaciółki! tam wyżej wkleiłam...
iryska
Fajna i te 3 Twoje bluzki też fajne:-) Ja muszę moje spodnie z H&M wkleić z tym że zwykłe kupiłam nie ciążowe bo niskie są i na gumce
reklama
no to chwal się!! koszulki wybierał mi mój małż, bo on mnie "ubiera do ludzi". ja jestem spaczona ze względu na pracę. wszytsko co w szafie to albo czarne albo szare albo białe. no ale innego nosić nie mogę. jedynie wakacyjne koszulki, to wsyztskie kolory tęczy mam :-) a że teraz L4, to chłop kazał mi takie kupić, bo i tak leginsy noszę czarne....