reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka i inne cuda dla nas i maluszków :)

reklama
monia-ja mam taki wózek.Mam aluminiowy stelaż niby wazy 10 kg a więc lekki.Gondola ok sprawdziła się,koła fajne pompowane skrętne,już kiedyś pisałam porażką jest wersja sportowa.Nie jestem zadowolona z budy, która opada i z pokrowce przeciwdeszczowe są średnie bo tylko się je nakłada

spotkałam dzisiaj jedną znajomą, ze względu na termin porodu, koniec września, doradzała mi żeby kupić tanią gondolę, a wypasioną spacerówkę. bo z gondolą się niby nie nachodzę. co myślicie?

monia jak nie nachodzisz?:-D
kumpela urodzila 20tak wrzesnia a ma xlandera i juz w grudniu mi mowila ze mala gondola jest....ze ciasno malej.....wiec jak dodac kocyk ubranko w zime to lepiej zeby gondola byla wieksza niz miala by byc za mala;-)tak czy siak conajmniej do marca pojezdzisz w gondoli to pol roku wcale nie tak malo;-)
maz niechce tego jedo bo jak stwierdzil bardzo podobny do tako jumper ktory mielismy wczesniej i nie bylismy zadowoleni dlatego teraz jak juz zwykle duze kola i duza gondola ma byc.

Ostatnia edycja:
no jeśli urodzę koniec września... to licząc od października... do grudnia - 3 m-ce. nie wiem czy w ziemie się zbytnio pospaceruje....
mamy drugiego dziecka, spacerowałyście w zimę???

sorki, że może zadaję idiotyczne pytania, ale kurcze zielona jestem w tym temacie :-(

reklama
Monia-ja tak samo przez 2 lata życia mojego dziecka opuściłam może kilka dni jeśli chodzi o spacery.I jak Lori zima, mróz:-) Dlatego gondola wg mnie ważna jak rodzimy na jesień.Tam dzieciątko super okryte i nie ma się co spieszyć do sportowej wersji.I raczej 3 miesięczne dziecko nie nadaje się do spacerówki.

X-landery niektóre modele są małe i płytkie,moja przyjaciółka ma i rzeczywiście szybko jej młody wyrósł

Do góry