reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wyprawka i inne cuda dla nas i maluszków :)

mika a nie za wczesnie na prasowanko?
jeszcze troszke do porodu jest..ja mam zamiar gdzies na poczatku lipca to zrobic:tak:
ciuszki az milo popatrzec

reklama
Na życzenie Lori wrzucam swoją dotychczasową, unisexową wyprawkę ;-) Większość w rozmiarze 56, ale są i 62 i "I love daddy" 68 ;) No i nie załapały się kocyki i pajace kolorowe.
Ale mi się dziś przyjemnie to prasowało:-)
Zobacz załącznik 559509

Witam! Mogłabyś mi napisać, gdzie kupiłaś te piekne unisex rzeczy? Będę bardzo wdzięczna za namiary :)

Ja nie prasuje wcale... ani naszych ubran ani Ani... jak wypiore to porzadnie strzepuje, wieszam "z namaszczeniem" zeby sie nie pofaldowalo a potem skladam albo na wieszak. I jest ok, z tym ze my glownie w dzinsach i koszulkach (ja jeszcze w bawelnianych bluzkach) chodzimy wiec jest ok.

A dzis bylismy u znajomych, w lutym sie im coreczka urodzila) i dostalam 3 pary spodni ciazowych i 5 bluzek i sukienke :)))) ciesze sie bardzo bo by mi bylo zal pieniedzy na te kilka miesiecy wydawac. A ubrania super - gap i HM :)))))

mika wlasnie to mialam na mysli:-Dnie ma sensu prasowac naprawde bo co to da szkoda sil i czasu tak naprawde skoro i tak wyladuje jeszcze raz w pralce..bezsens..ja teraz pralam zeby sie pozbyc tego zapachu pozniej dokupie jakis plyn do plukania i bedzie git..
ja prasuje ciuchy nam wszystkie.....w szczegolnosci mlodemu bo nie darowalabym sobie gdyby poszedl do przedszkola w pogietej bluzce:tak:najbardziej wkurzaja mnie te naklejki na bluzce jego..nie raz zapomnialam i mi sie skleila:wściekła/y:i slad jest......

to ja jestem dziwna chyba. Bardzo lubie prasowac, patrzec jak kazde zagięcie staje się proste, ta para z żelazka. Naprawde jestem chora:-D

Nienawidze zmywać i odkurzać

reklama
Do góry