reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka i inne cuda dla nas i maluszków :)

Dziś w końcu doszedł mój zestaw Minky i jest piękny:p kolejna rzecz do wykreślenia z listy:) I byłam pomacać w końcu Mutsy Evo i Igo, oba fajne, ale Igo już nie na moją kieszeń:) więc zostaję przy Evo ;)

reklama
judyś - czyli jesteśmy już we trzy z lori chętne na używanie Mutsy? :)
Który kolor chcesz wybrać?

e-de- najprawdopodobniej czerwony, ale strasznie mi sie podoba białą gondola:p jakbym kupowała Igo to pewnie bym wybrała fioletowy:)

magdzia jadzis bylam patrzec w smyku materace i ja wybieram kokos pianka koszt ok 60zl...czekam tylko jak maz przyjedzie na weekend to od razu przewijak wezme;-)
dzis dla malej kupilam czapeczke na wyjscie ze szpitala, opaske jakby bylo goraco jeszcze,rajtuzki jedne biale cieniutkie a drugie juz grubsze rozowe w kwiatki:-)

judyś - to gondolę kup jasną a spacerówkę czeroną :) Jeżeli zdecyduję się na Igo - to ten fiolet mi się baaardzo podoba, zielony też cudny no i szary :) Ale to gondole. Spacerówka będzie chyba czarna lub ciemnoszara. Torby od Mutsy nie kupię bo strasznie droga. Widziałam na allegro czarne :tak: hehe - bardzo fajne, mają dużo przegródek - za niecałe 50zł! Ponoć folie czy moskitiery też można z powodzeniem kupować te "uniwersalne". Może na wosnę/lato dołożę parasolkę od kompletu.

e-de- zastanawiam się nad tą torbą właśnie... a z kolorem to już wiem, że będzie cięzki wybór;/ musze też patrzeć co będzie praktyczne i ewentualnie, żeby się nadawało później dla dziewczynki, gdyby się pojawiła;) nie wiem, czy ta biała gondola mi się nie ubrudzi zaraz... a znowu spacerówka by też była fajna niebieska, ale to już typowo chłopięca, szarego też nie wykluczam... eh mogli zrobić jeden kolor i by problemu nie bylo:D a czerwony chce mój D, bo mówi, że będzie woził synka jak w ferrari :D

judyś - zdaje się, że sanya ma mutsy w kolorze jasnym właśnie i jest bardzo zadowolona z koloru i teraz ma być Adaś - i będzie jeździł w tym smaym wózku :)

uff ja właśnie wróciłam ze Świata Dziecka i kupiłam ostatnią rzecz do wyprawki pościel :-) jestem happy. Musiałam sie pochwalić:zawstydzona/y: jeszcze tylko musze wylicytowac jakis leżaczek bujaczek i wsio

reklama
Do góry