reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka i inne cuda dla nas i maluszków :)

ze stanikami też nie wiem co robić, czy kupować teraz czy nie, ale chyba po porodzie kupie droższe jak bede juz wiedziala jakie wymiary, a teraz kupie tańsze bawełniane na początek.

super huśtaweczka :tak: .... szkoda że ja już nie mam miejsca na takie cacka dla małej :blink:

reklama
Bonusowa - super zakupy!!! Fajnie, że podałaś linki! Ja właśnie szukam przewijaka :)

Dziewczyny...jakie Wy wanienki kupujecie/kupiłyście? Ja chyba się zdecyduję na Bebe Jou (ze stojakiem).

bonusowa ale masz fajnie :-p super ze juz masz wszystko i takie piekne :)
Ja tez zamawialam co nieco u sprzedawcy my-baby-love ,ale juz 2 razy dzwonil wczoraj ze niema wzoru pieluch flanelowych jakie zamowilam ,a dzis ze niema wzoru rozka ktory chcialam i dupka bo inne podobaja mi sie srednio..

Annie ja jeszcze nie mam wanienki ale mam upatrzona taka z profilowanym siedziskiem.
TEGA WANNA WANIENKA KOMFORT JAK ONDA MIX KOLORÓW (3377293581) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

bonusowa wow to ladnie zes nakupowala:-Dteraz juz w gorki:tak:
a ja kupilam dwie saszetki tantum rossa do przemywania ale nie mam tej buteleczki..bez tego tez mozna?
ja mam pusta sciane nad lozeczkiem i tak sie zastanawiam czy naklejac jakies naklejki:baffled:ale milej by bylo...
widzialam w biedrze jak beda jakies ladne to zakupimy:tak:

bonusowa wow...świetne zakupy.

marzenka ja wiem że wiele dziewczyn zwykłą buteleczkę z tzw dzióbkiem wybiera do tantum rosa.

love baby wydaje mi się że taka wanienka będzie bardzo niewygodna, dla rodziców i dla dzieci. I posłuży na bardzo krótko. Po pierwsze to profilowanie wydaje mi się że usiskać będzie małego faceta, po drugie nie bardzo jest możliwość wykąpania dzieciaka na brzuchu, jak dziecko podrośnie to już chce się pochlapać a nie tak leżeć tylko w wanience. I ogólnie tak w obsłudze wydaje mi się nie fajna bo te profilowania będą tylko przeszkadzać.

Wanilia
Mniejsze czyli 120x60
Wizualnie jest proste, skromne ale naprawdę mega solidne, porządne. Nic nie trzeszczy, nic się nie rusza. Szczeble pod materac też są bardzo grube więc z powodzeniem mogę włazić do łóżeczka razem z dzieckiem :)

marzenka - ja do tantum rosa mam przygotowaną buteleczkę spryskiwacz do kwiatków. Fajne małe są w leroy, a osobno trochę przeleję do małej buteleczki po mgiełce do ciała. Z butelki po wodzie lało sie wszędzie po nogach a po tych spryskiwaczach dużo lepiej. Tą mgiełką spokojnie można się psikać pod kołdrą bez obaw że zaleje się pół łóżka.

reklama
Do góry