monikamarcina
Fanka BB :)
A ja tam wole sobie pomalu pokupowac, bo potem wydac fure kasy to zawalu mozna dostac 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wydatek co prawda spory ale jeden koszt na lata więc szybko się zwróci, z resztą jak byś musiała kupić wszystko osobno pewnie nie dużo taniej by wyszło a potem i tak musiałabyś zmienić na coś większego..... a tak wygoda i praktyka w jednym
każ mężowi zaimprowizować przewijanie na kanapie.... szybko poczuje plecy i na przewijak z łóżeczkiem na pewno się zgodzi![]()
dziewczyny wasza opinia jest niezbędna bo zwariuję
chcę żeby każda subiektywnie napisała swoje zdanie a mianowicie jaki kolor wózka dla dziewczynki z tych co wklejam poniżej: pomóżcie proszę
Zobacz załącznik 646117Zobacz załącznik 646122Zobacz załącznik 646118Zobacz załącznik 646119Zobacz załącznik 646120Zobacz załącznik 646121Zobacz załącznik 646123
Ja już tyle ciuszków nakupowałam że chyba 2 razy dziennie będę zmieniać w całości hehe ale już się powstrzymuję i na 56 nie kupuje tylko od 62 i teraz zaczęłam rozglądać się za kombinezonem ale nie mam pojęcia jaki kupić na 62 czy 68? myślałam żeby kupić taki zimowy 62 i cieńszy np polarowy 68, myślicie że będzie OK?
A ja tam wole sobie pomalu pokupowac, bo potem wydac fure kasy to zawalu mozna dostac![]()
Dziewczyny mamy już wątek o zakupach ale na pewno nie jednej mamie, szczególnie takiej niedoświadczonej jak japrzyda się lista co kupić, a czego nie kupować dla bobasów. Myślę, że mile będą widziane listy do szpitala i do domu, może rozmiary ciuszków i ilość potrzebnych rzeczy?
Zobacz załącznik 643015Zobacz załącznik 643016Zobacz załącznik 643017
coś jakość się pogorszyła :/ jeśli któraś z Was będzie chciała to mogę wysłać te listy na maila![]()