Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie w mieście jest akurat małe tesco i średni wybór ciuchów, żeby wybrać coś fajnego jeżdżę do Bielska wiec ciężko powiedzieć czy u Ciebie w mieście będzie dobry wybór.Szkoda, ze u mnie w mieście jest tylko jedno Tesco i to daleko, a tak chwalicie
Może się wybiorę ale to będzie wyprawa na drugi koniec miasta. Chyba warto![]()
U nas tak samo: pepco - ciuszki po domu i na dwór koło domu, w hm i innych - takie bardziej wyjściowe. Zamawiam też trochę na aliexpress, póki co trafiam na same ekstra jakościowo ciuszki [emoji6]Ja w pepco kupuje rzeczy córce odkąd zaczęła chodzic bo jej tempo niszczenia ubrań jest takie że przynajmniej mi nie szkoda po miesiącu czegoś wyrzucić do kosza. Oprócz tego ma parę "wyjsciowych" ciuchów ze smyka, h&m lub Lidla. A dla mniejszych dzieci polecam jeszcze wielopak i z tesco- tylko jak dziecko robi się pulchniejsze to one się nie sprawdzają bo są bardzo wąskiea wyprawkę do szpitala kompletowalam pół na pół tesco i smyk
![]()
A te z pepco nie są szorstkie? Ja tylko trafiłam na taką czapeczkę czy po praniu może mięknie?U nas tak samo: pepco - ciuszki po domu i na dwór koło domu, w hm i innych - takie bardziej wyjściowe. Zamawiam też trochę na aliexpress, póki co trafiam na same ekstra jakościowo ciuszki [emoji6]
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom