Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Paulina_Austria wiesz że też przeglądałam te modele...boje się tylko jednego że ten materiał jest taki masywny i że będzie w lato w środku wózka sauna...na uch stronie jest oczywiście napisane że nie i że odbija słońce...szkoda że nikt ż kręgu moich znajomych nie miał tego modelu, wtedy informację otrzymujesz pełne...no ale też mi się bardzo podobają
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja raczej pojde w szaro bialy bo mam dwa szaro biale koty a na czarnym bedzie kazdy wlosek widac a nie jestem w stanie przewidziec co one wymyslaMi się podoba cały czarny ale ciut za drogie te wózki![]()
też bardzo podobają mi się te wózki, anex cross w korze niebieskim (sapphire) skradł moje serce, mam termin na grudzień więc nie wiele czasu mi zostało, czytałam o ramach wiem że od czerwca 2017 są już nowe poprawione, ale to jest mój faworyt jest prześliczny
Będę dzwonić dzisiaj do jednego ze sklepów, żeby zasięgnąć trochę więcej informacji o tych stelażach. Chce kupić przez internet i mieć pewność, że wozek przyjdzie juz z nową rama. W internecie są dostępne zdjęcia na których widać różnicę między starym a nowym stelazem.
Mój faworyt to jasnoszary Marble![]()