K
reklama
katiNJ
Fanka BB :)
Ja chyba kupie graco bo u mnie to jeden z najtanszych i zarazem najbardziej popularnych wozkow.
Wozkiem bede i tak tylko na spacerki bo mieszkam na przedmiesciach i wszedzie samochodem trzeba dojechac i tu zaleta jest to ze nosidelko mozna przypiac do wozka jak sie np super marketu wchodzi i nie trzeba dzidzi tarmosic.
Osobiscie najbardziej podoba mi sie per pergo ale jest kurcze 2 x drozszy niz graco. Chyba ze na jakas wyprzedaz trafie ;D
Wozkiem bede i tak tylko na spacerki bo mieszkam na przedmiesciach i wszedzie samochodem trzeba dojechac i tu zaleta jest to ze nosidelko mozna przypiac do wozka jak sie np super marketu wchodzi i nie trzeba dzidzi tarmosic.
Osobiscie najbardziej podoba mi sie per pergo ale jest kurcze 2 x drozszy niz graco. Chyba ze na jakas wyprzedaz trafie ;D
A
azik
Gość
a jakie ceny sa u Ciebie?
katiNJ
Azik chyba taniej niz w Polsce. Graco z nosidelkiem kosztuje ok $200-250 w zaleznosci od modelu, choc na internecie widzialam tez taniej. Jeszcze sie za bardzo nie orientowalam co do wozeczkow. Marek jest sporo, ceny tez rozne i nie wiadomo co wybrac.
wodniczka22
Ja już też powoli gromadze wyprawdę dla synka....
Teraz mamy zamiar wybrać się na większe zakupy ;D
Teraz mamy zamiar wybrać się na większe zakupy ;D
Jeju slicznosci!!
A ja dopiero kupilam tylko bluzeczke i skarpeteczki oraz buteleczke... Wszytsko zaczne powolutku kupowac po nastepnej wizycie na USG jak bede miec 100% pewnosc ze to chlopczyk
choc wszytsko mnie juz kusi ale tatus melanstwa mnie odrazu wyciaga ze sklepow hehe
Pozdrawiam wszytskie mamuski!
A ja dopiero kupilam tylko bluzeczke i skarpeteczki oraz buteleczke... Wszytsko zaczne powolutku kupowac po nastepnej wizycie na USG jak bede miec 100% pewnosc ze to chlopczyk
Pozdrawiam wszytskie mamuski!
A
azik
Gość
ja nie mam problemu, bo bez względu na to czy cjłopiec czy dziwczynka - różowych ciuszkow nie kupię - nie cierpię różu !!!!
magdalenaB
marcowa mama 06'
ja tez nie bardzo z tym rozem
a inne kolory nie sa juz takie charakterystyczne dla plci, zreszta jak malenkie dziecko to i tak mu wszystko jedno, chyba ze po latach jak zobaczy sie na zdjeciu powie- w cos ty mnie mamo ubierala?? jaki obciach!- hehe
ja jeszcze nic nie kupuje i zastanawiam sie kiedy powinnam bo na raz wszystkiego nie kupimy bo chyba jak u kazdego, cienko z kasa.
ja jeszcze nic nie kupuje i zastanawiam sie kiedy powinnam bo na raz wszystkiego nie kupimy bo chyba jak u kazdego, cienko z kasa.
reklama
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
Wodniczka, super rzeczy, chyba też zacznę gromadzić kosmetyki, bo nie chcę wydać później majątku za jednym razem 
Podziel się: