reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka :)

Ja lubię wypraowane ale mi sie nie chce:p nam nie prasuje, chyba ze koszule albo latwo mnace sie materiały. Mlodemu za to prasowalam wszystko a teraz to tylko jak cos bardzo wymiete.

Tak mi sie wydawalo ze nic prawie nie mam ale jak wasze listy poczytalam to nie jest talk źle :)

reklama
Aza, ja juz czekam na tę herbatę, bo też mi smakuje :-D:-D:-D. ale w pewnym momencie miałam tyle pokarmu, że położna ta co do domu przychodzi nie pozwoliła mi jej juz pić :-D. mniam mniam
ylko nie granulat. ja lubię w saszetkach-bez cukru.

Sprite ja wolę w granulkach bo w szpitalu mi było wygodnie, tylko wodą zalewałam i gotowe :))))

Agulqa pewnie, twoja poducha wystarczy :)) Ja chcę rogala bo fajnie przylega do ciała a mały sobie w niej leżał i byłam spokojna, że się nie przekręci na łóżku.

Ja mam poduchę do karmienia jakąś z Netto, już parę miesięcy leży i się kurzy ;-)

agulqa mój sobie sam prasuje koszule do pracy, a tak to prasujemy nie po praniu ale dopiero jak chcemy założyć :sorry2:

ale słońce u mnie, a ja muszę czekać na kuriera, bo w dzień darmowej wysyłki zamówiłam Trzecią Rękę dla młodego, wrrrrr

reklama
Do góry