GuaRaNa
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ja akurat z kolysanka.com.pl Kupowałam we wtorek a w czwartek przesyłka już u mniemarii19 pisze:@dzag82 z jakiej strony zamawiałaś? Bo widzę że ta Koala nie ma swojego sklepu
Tak myślałam. Stąd taki pajacykxmonax pisze:dzag82 nie moja siostra nie ma dzieci jest młodziutka dopiero skończyła szkołę wyjechała do pracy za granicę ,zaczęła dobrze zarabiać i teraz szaleje z zakupami

Ja nie umiem, i nigdy się nie nauczę, więc jeśli chcę, to muszę kupić
. Ale rozumiem o czym mówisz z tym przesyceniem. Sama jestem w takiej kropce od jakiegoś czasu. Bo czasem jest tak, że ma się jakiś pomysł, ale nie ma się pomysłu na ten pomysł i wydaje się, że na świecie pełno już tego i nie jest się wyjątkowym.Ja też tak chce umieć buuuuu...
Dostałam na zabicie czasu sowe do wydziergania na szydełku, zeby zrobić maskotke. Spojrzałam na instrukcje i już mnie przerosła xD
Nie zrozumiałabym na bank.
Dostałam od teściowej taką małą marketową maszynę na start. I kuźwa nie mogłam dziada w ogóle uruchomić!!! Spędziłam 2 godziny czytając instrukcję prowadzenia nici od szpulki do igły i kurde nie zrobiłam
Poszłam do teściowej, pokaz trwał jakieś 2 minuty
Wszystko załapałam.