Ja tez kupiłam kilka większych pieluch z myślą o otulaniu, dostaniemy chyba tez taki grubszy otulacz w baby box (w Szkocji każde dziecko dostaje wielkie pudło z podstawową wyprawką, dodatkowo to pudło może służyć jako łóżeczko na początku, bo dają tez materac)To ja wrzucę coś innego, co mi w ręce wpadło.
Jeden otulacz na rzepy, dwa to ta tetrowa wersja otulacza. Nawet jakby otulanie nie przeszło, to pieluchy się zawsze przydają.
Moskitiera na nosidełko. U mnie to obowiązkowo. Mamy wysoką wilgotność.
A kupiłam już teraz dość sporo rzeczy, bo sklep likwidowali. I przy cenach -80-90% naprawdę się opłacało.
Zobacz załącznik 877599Zobacz załącznik 877600
Coś takiego nie wiem jak to nazwać [emoji23] chusta do karmienia? Można ja tez założyć na nosidełko itp.
Zobacz załącznik 877601
I oczywiście śpiworek.
Zobacz załącznik 877602
reklama
sanns
Zaciekawiona BB
majacyr
Fanka BB :)
Ale śliczny ten kombinezon.Ja wczoraj w smyku byłam i kupiłam kombinezon r.62 i sliczne skarpeteczki![]()
Ile dałaś?
Mój dostaje nerwicy na myśl o ciuszkach, bo jest jeszcze czas.
Wczoraj z młodszą córką pojechał do pepco po spinacze i podkładki filcowe i... tadam sam coś dla Matiego kupił
Załączniki
sanns
Zaciekawiona BB
Majacyr był przeceniony na 45 a była jeszcze obniżka na przeceny 25 % więc ok 34 zł więc cena bardzo fajna 
majacyr
To mega cena, śliczny jest [emoji7][emoji7]Majacyr był przeceniony na 45 a była jeszcze obniżka na przeceny 25 % więc ok 34 zł więc cena bardzo fajna![]()
Sasanka14
Ojjj sukieneczek ślicznych to tam było.... [emoji76]Chyba się do tego smyka tez wybioręniby już sporo mam ale chodza mi po głowie jakieś sukieneczki dla dziewczynek. Bo tak to tylko bodziaki etc mam
sanns
Zaciekawiona BB
Chyba się do tego smyka tez wybioręniby już sporo mam ale chodza mi po głowie jakieś sukieneczki dla dziewczynek. Bo tak to tylko bodziaki etc mam
Zdecydowanie się wybierz , dla dziewczynek jest zawsze tyle cudowności . I asortymentu zdecydowanie 2 razy więcej niż dla chłopców
Weronikakrz
reklama