cześć dziewczyny :-) mnie też bardzo podobają się kołyski, ale chciałabym taką super tradycyjną i niezbyt drogą. myślałam, że z łatwością znajdę na allegro coś niedrogiego, ale jakoś nie widzę. Nie mam oczywiście żadnego doświadczenia i pewnie wszystko wyjdzie w praniu, ale marzy mi się, żeby dziecko od początku spało osobno. Mam znajomych,którzy nadal śpią z 3 letnią córką i bardzo nie chcę do tego doprowadzić. Mam pokoik, który zamierzam urządzić dla dzidziusia i wstawić do niego łóżeczko, ale domyślam się, że na początku wygodniej byłoby je położyć w naszej sypialni - stąd pomysł na kołyskę.
Ja nie mam jeszcze ani jednego ciuszka. Na przełomie 11 i 12 tygodnia lekarz powiedział, że po kącie nachylenia stercza to będzie na 70% dziewczynka. ucieszyłam się, a mąż oczywiście zmartwił:-), ale w 12 tygodniu na USG genetycznym inny lekarz stwierdził, że do 16 tygodnia nic nie wiadomo, więc czekam ... Temat wózka chwilowo zarzuciałam, bo jak o tym myślę, zaczyna boleć mnie głowa
Ostatnio oglądałam w internecie chusty do noszenia dzieci. Macie z nimi jakieś doświadczenia?
Ja nie mam jeszcze ani jednego ciuszka. Na przełomie 11 i 12 tygodnia lekarz powiedział, że po kącie nachylenia stercza to będzie na 70% dziewczynka. ucieszyłam się, a mąż oczywiście zmartwił:-), ale w 12 tygodniu na USG genetycznym inny lekarz stwierdził, że do 16 tygodnia nic nie wiadomo, więc czekam ... Temat wózka chwilowo zarzuciałam, bo jak o tym myślę, zaczyna boleć mnie głowa

Ostatnio oglądałam w internecie chusty do noszenia dzieci. Macie z nimi jakieś doświadczenia?