Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I mówi,że niebieski miś z Minimini jest zboczony bo wącha dzieci przez ekran![]()

Spoko loko mój też miał jakoś tak do tego wieku smokamój starszy nadal ma smoka![]()

) no i powiedziałam młodemu,że myszy pogryzły (obciełam końce smoczka) ;-)
i pewnie skrzywiona 
innuendo....a jak moja siostra byla mala miala 7 czy 8 lat i moja mama ja zapisywala do szkoly muzycznej to uslyszala tam ze na fortepian czy pianino nie wiem co to bylo to juz nie moze bo na taki instrumetn to sie dzieci w wieku 5-6 lat zapisuje...w dodatku jest leworeczna wiec pozostal jej tylko kontrabas, bo jak na woj wiek i leworecznosc moze ten instrument jeszcze opanowac (bo wczesniej to na skrzypce chciala ale tu problemem okazala sie leworecznosc siostry)

Wyszło na to, że mam całą kolekcję funkiel nówek smoczków :-)

Ponieważ np. może innym dzieciom przeszkadza, jak jej córka biega po sali (pewnie to była zawoalowana forma powiedzenia, że jej przeszkadza, jak inne dzieci chodzą po sali, i jeszcze nie daj Boże coś mówią przy tym - np. mój syn). Już widzę grupę trzylatków siedzących w ciszy i spokoju, śpiewających piosenki... dla mojego młodego fajne było to, że pani śpiewała, a on sobie walił w tamburynko - i dla mnie to było ok ale może są rodzice, którym przeszkadza, że nie do końca do rytmu hehehe