reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zabawki dla naszych dzieci! :)

u nas najwspanialszą zabaweczką jest od dłuższego czasu ..... mamy szczoteczka do zębów :-D :-D :-D szczególnie po jedzeniu Maks uwielbia nią jeździć po dziąsłach i ma wtedy bardzo błogi i nieobecny wyraz twarzy

na drugim miejscu .... gazety - Maks drze je w strzępy rozpuściwszy je najpierw nieco śliną:laugh2: :laugh2: - tu jednak muszę uważać, bo czasami kawałki gazety muszę wyławiać z Maksowej buzi

woreczek suchego ryżu też jest fantastyczny

a papierek po Milkiwayu jak uda się go dorwać ma jeszcze te zalety, że można w nim wyczuć odrobinkę czekolady:-D

i ostatnie: plastikowa butla z oliwką dla niemowląt - wprawdzie nie da rady wsadzić jej całej do buzi ale świetnie się na niej robi bam bam:-D

reklama
lolcia a co to za szczeniaczek:confused: :confused:
Selince ostatnio spodobal sie zamek od mamy sweterka i jak tylko do niej podchodze to mnie lapie za zamek i bawi sie :-D

Asia to jest ten szczeniaczek, śpiewa, mówi wierszyki, jak naciśniesz na ucho to on odpowiada: to jest niebieskie ucho; mówi: przytul mnie, łaskoczesz mnie itp.
fpk0422_02.jpg

reklama
ja od dłuższego czasu myyyyyyślę nad szczeniaczkiem.... oj cena niestety powala, ale myślę, że potem będziemy mogli go sprzedać na allegro :tak:
a i jeszcze koleżanka ma i dziecko oszalało :)
jak pokazywałam Dominikowi w sklepie to powiedział, że i on mógły się takim szczeniaczkiem bawiać ;) więc jak kupimy wreszcie, to tatuś będzie synkowi zabierał ;) a miało się to zacząć dopiero na etapie klocków lego ;)

Do góry