• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

reklama
jesli chodzi o speedy to mnie zastanawia to przednie kolo bo jest mniejsze....ale zdecydowalam sie na ten wozek bo ma male gabaryty po zlozeniu a my czesto bedziemy jezdzic

Women w speedy rozkładasz całkiem na płasko spacerówkę, a w buzzie siedzenie sie przechyla do tyłu ale nóżki muszą być wtedy w górze, a pupka z pleckami niżej. Lepiej zobacz sobie takie rozwiązanie na żywo i ocenisz czy ci to pasuje. Wydaje mi sie ze na dłuższą metę, jak dziecko ma spędzać w wózku duzo czasu na spacerach to nie jest to zbyt dla niego wygodne.

Women w speedy rozkładasz całkiem na płasko spacerówkę, a w buzzie siedzenie sie przechyla do tyłu ale nóżki muszą być wtedy w górze, a pupka z pleckami niżej. Lepiej zobacz sobie takie rozwiązanie na żywo i ocenisz czy ci to pasuje. Wydaje mi sie ze na dłuższą metę, jak dziecko ma spędzać w wózku duzo czasu na spacerach to nie jest to zbyt dla niego wygodne.

Kurcze bardzo chętnie bym sobie obejrzała na zywo te wózeczki tyle ze w Bydgoszczy nie ma takiego sklepu w którym byłyby na miejscu dostepne te wózki...Kurcze musze cos wymyslec bo Jogoda masz w 100% racje.Nie rozkładana spacerówka to kompletna bzdura :no:

Kochane mam do wyboru:
Quinny Formula XL (230903481) - Aukcje internetowe Allegro
SUPER ZESTAW ## Maxi-Cosi ## OKAZJA !!! (229550340) - Aukcje internetowe Allegro
te dwa wózki dogadałam sie odnosnie ceny,bardziej poodba mi sie ten czerwony lecz sie zastanawiam czy wypada chłopca wsadzic w ten kolor,a ten drugi czy ktos moze mi cos wiecej powiedziec na jego temat bo napisane jest ze to jakas limitowana droższa wersja,widac ze stelaz jest inny.Pomocy dzis decyzje musze podjąć/
dlaczego nie czerwony ?? ja kupilam czerwony tylko quinny freestyle
wkoncu ferarri tez jest czerwone :)

kurcze w sumie masz racje mirka,cholerka a ten czerwony wyglada jak nowy na tych zdjeciach hmmm poczekam jeszcze na inne opinie a Ciebie moglabym poprosić o link z Twoim wózeczkiem?

ja to gdzies juz wstawilam , ale masz jeszcze raz :-)

all_inclusive_red.gif

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry