Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
chyba czegos wlasnie w tym stylu ale szczerze to narazie patrze na wasze opinieKathhe szczerze powiem ze totalnie nie w moim typie....
a szukasz czegos takiego? i nie drogiego?
bo kompletnie sie na tym nie znam, wiec bede od czasu do czasu zasiegac waszej opinii;-)Women w speedy rozkładasz całkiem na płasko spacerówkę, a w buzzie siedzenie sie przechyla do tyłu ale nóżki muszą być wtedy w górze, a pupka z pleckami niżej. Lepiej zobacz sobie takie rozwiązanie na żywo i ocenisz czy ci to pasuje. Wydaje mi sie ze na dłuższą metę, jak dziecko ma spędzać w wózku duzo czasu na spacerach to nie jest to zbyt dla niego wygodne.

dlaczego nie czerwony ?? ja kupilam czerwony tylko quinny freestyleKochane mam do wyboru:
Quinny Formula XL (230903481) - Aukcje internetowe Allegro
SUPER ZESTAW ## Maxi-Cosi ## OKAZJA !!! (229550340) - Aukcje internetowe Allegro
te dwa wózki dogadałam sie odnosnie ceny,bardziej poodba mi sie ten czerwony lecz sie zastanawiam czy wypada chłopca wsadzic w ten kolor,a ten drugi czy ktos moze mi cos wiecej powiedziec na jego temat bo napisane jest ze to jakas limitowana droższa wersja,widac ze stelaz jest inny.Pomocy dzis decyzje musze podjąć/