Women23
Mama Dorianka
Witam wszytskie przyszłe mamusietermin mam na 26 listopada ale juz zawziecie kupuje wszelkie akcesoria dla dzieci w 4kids - Sklep dla dzieci: artyku
Witaj złotowłosa czemu nie ma cie na listopadowych i nie piszesz z nami?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witam wszytskie przyszłe mamusietermin mam na 26 listopada ale juz zawziecie kupuje wszelkie akcesoria dla dzieci w 4kids - Sklep dla dzieci: artyku
jak tam aukcja na wozeczek ??Witaj złotowłosa czemu nie ma cie na listopadowych i nie piszesz z nami?

...ale nowy to koszt ponad 2500zl... troche duuuzo... a uzywany chialabym znalezc z okolic, zeby odebrac go osobiscie... zawsze lepiej go zobaczyc...Chce ustawić snipa na ten wózek na kwote 1600zł lecz borykam sie odnośnie koloru.
Jeszcze czekam do ostatniej chwili bo muszę przyznać ze zastanawia mnie jeszcze ten sam wózek lecz w tym kolorze
SUPER EXCLUSIVE QUINNY SPEEDI SX+MAXI COSI CABRIO (229554911) - Aukcje internetowe Allegro
tak na marginesie wiecie jakie ceny osiągają aukcje z tymi uzywanymi ciuszkami
WYPRAWKA-CUDO, 47 szt.dla chłopca 0-9m: ŚPIWÓR! (229938186) - Aukcje internetowe Allegro.
660zł za 47szt to chyba lekkie przegięcie,nie uważacie?