• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

reklama
Women, super ten wozeczek, my tez na taki chorujemy:tak::tak: ...ale nowy to koszt ponad 2500zl... troche duuuzo... a uzywany chialabym znalezc z okolic, zeby odebrac go osobiscie... zawsze lepiej go zobaczyc...

znalazlam cosik w tym stylu, w sumie tez nam sie podoba i najwazniejsze jest super lekki - stelaz tylko 5,5kg... i tez ma fotelik pasujacy do stelaza

http://www.allegro.pl/item228168943_efik1_titi_triton_fotelik_0_13kg_nowosc_.html

Chce ustawić snipa na ten wózek na kwote 1600zł lecz borykam sie odnośnie koloru.
Jeszcze czekam do ostatniej chwili bo muszę przyznać ze zastanawia mnie jeszcze ten sam wózek lecz w tym kolorze
SUPER EXCLUSIVE QUINNY SPEEDI SX+MAXI COSI CABRIO (229554911) - Aukcje internetowe Allegro

tez obserwowałam te aukcje :-)
ale wozek odpadł jak zauwazyłam ze nie ma w komplecie torby do wozka....ktora kosztuje ok 200zł....
a trzeba liczyc ze ktos bedzie licytował wyzej....

tak na marginesie wiecie jakie ceny osiągają aukcje z tymi uzywanymi ciuszkami
WYPRAWKA-CUDO, 47 szt.dla chłopca 0-9m: ŚPIWÓR! (229938186) - Aukcje internetowe Allegro.
660zł za 47szt to chyba lekkie przegięcie,nie uważacie?

pewnie ze przegiecie!!!:szok::szok:
czasami widze aukcje w ktorych ludzie ''kłócą sie'' kto da wiecej...i wiele razy cena danej rzeczy jest tak wysoka ze dolozyc 20zł i ma sie nową :tak:
spotkałam sie z czyms takim przy aukcji jakiejs zabawki Fisher Price
normalnie odpusciłam bo wole dolozyc i miec nowe nie uzywane!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry