Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Wisienka, Asix mam do Was pytanko i do mamuś mieszkających w Angli..orientujecie się ile kosztuje wysłanie paczki do Polski?? takiej ok. 15 kg?? bo chcę sobie sprowadzic kilka rzeczy ...i znajoma ma mi wysłać..i chcę to poprzeliczać..
proszę kochane o odpowiedz:-)
no w USA to FP jest tani jak barszcz
ale minus ze jak siemeiszka w PL i nei planuje emigracji to bezsensu miec zabawki uczace po angielsku...
Sabinka mnie tez to wkurza ze wszedzie taniej prawie niz w PL
no porazka jakas![]()
a szkoda po po przeliczeniu wychodzi prawe polowe taniej.
:-)
Wisienka, Asix mam do Was pytanko i do mamuś mieszkających w Angli..orientujecie się ile kosztuje wysłanie paczki do Polski?? takiej ok. 15 kg?? bo chcę sobie sprowadzic kilka rzeczy ...i znajoma ma mi wysłać..i chcę to poprzeliczać..
proszę kochane o odpowiedz:-)
Wsienka super ta mata......
A ja mam dobrą wiadomość
Dorianek polubił krzesełko FP i siedzi sobie w nim,bawi sie wiec super zadowolona jestem,bo huśtawkę musimy powoli odstawić bo do 9kg,wiec teraz bedzie sie Natanek bujał.
Dziewczyny czy sa jakies huśtawki powyzej 9kg ale nie te polskie okropne jakies fajne,bezpieczne.
Ja tak samo niedlugo bede musiala odstawic ta hustawke FP i szukam czegos powyzej 9 kg ale rozstawianego nie zawieszanego
na allegro widzialam ze sa. W przyszlym tygodniu jade z mezem do innego miasta moze dostane w koncu spacerowke ktora wpadnie mi w oko i rozejrze sie tez za hustawkami;-)