Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
![]()
dziewczyny musialam wam pokazac -m prawie sie posikałam jak zobaczylam ten wozek.
toć to wygląda jak krzesełko wędkarskie hehe

dziewczyny szukam tej spacerówki ale te co mi sie podobaja to sa podobnych gabarytów jak moj x-lander kurcze ten qunny cos mnie przekonac nie moze.........nigdzie nie pokazuja go po zlozeniu z siedziskiem........juz nie wiem
podoba mi sie chico,gracko ale sa duze i wazą okolo 13kg,wiec juz nie wiem
tez te co mi sie podobaja nawet sa ciezkie ale wygodne i wydaja sie solidne i tez nie moge przekonac sie do Quiny
SLALOM
WAGA 9,3KGWYMIARY ROZŁOŻONEGO WÓZKA 63x104x93 CM
WYMIARY ZŁOŻONEGO WÓZKA 50x85x63 CM
CHICO
Dane techniczne
waga 11 kg
wymiary po złozeniu 87cm/33 cm
szerokosc całkowita 60 cm
długośc całkowita 122 cm
Wysokosc raczki 113-90 cm

Karina ja juz sama nie wiem,chcialam maly wozek ale te parasolki nie wchodzą w gre,buzz jakos nie moge sie przekonać,niby sliczny wiozek ale to siedzisko takie male i taki minimalistyczny strasznie jest.ZIELONA JESTEM.

Lilka może Tobie sie spodoba
![]()
BABY TREND!WOZEK DLA DWOJKI!NIEMOWLAKA I STARSZAKA (355262524) - Aukcje internetowe Allegro

![]()
dziewczyny musialam wam pokazac -m prawie sie posikałam jak zobaczylam ten wozek.
toć to wygląda jak krzesełko wędkarskie hehe