Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

To teraz ja.
Play-doh dla nas rewelacja.
Antek wyciska ,tworzy,klei.U nas może jest inne niż u Ladiny,bo łatwo się sprząta.
Wystarczy,że podeschnie troszke na podłodze,czy ławie to się wykruszy i łatwo wciągnąć odkurzaczem
Ponoć gorszy jest gwiezdny piasek
Klocki,Antek uwielbia,ale zaczął się nimi tak na serio bawić jak miał 2 latka.Ale też polecam zwykłe klocki,a nie te drewniane ;-)
Z tą żyrafą nie miałam do czynienia,ale koleżanka z września ma.Moge się jej zapytać o wrażenia.
Ten Palm Learner to chyba dla starszego dziecka,dla 5-cio latka conajmniej.
Alfabet z klocków fajny.
Little Tikes cyrk ? To na ogród?Fajne
Wieża z klocków bombowa
Samochodzik z piłeczkami rewelacyjny.Mój młody też ma :-)
Klocki z kształtami super.Dla rocznego lub więcej dziecka.
Crayola świetna
A o aparacie nie mam zdania.Taki jakiś mało potrzebny![]()

. Co do tego aparatu to w sumie tak na silę go brałam i chyba zrezygnuje z niego
Imaginarium 100 Piece Foam Block Set - Toys 'R' Us - Toys "R" UsFisher-Price Baby Gymtastics Bounce & Spin Zebra - Fisher-Price - Toys "R" Us
Melissa and Doug Classic 30-piece Wooden ABC Block Cart - Melissa & Doug - Toys "R" Us
Playskool: Magic Screen Palm Learner - Hasbro - Toys "R" Us
Toys"R"Us/Babies"R"Us
Hasbro - Play-Doh Creativity Center Value Pack - Hasbro - Toys "R" Us
Melissa and Doug Deluxe Alphabet Nesting and Stacking Blocks - Melissa & Doug - Toys "R" Us
Little Tikes Carnival Tent Center - Little Tikes - Toys "R" Us
Cozy Coupe Ball Pit - Little Tikes - Little Tikes - Toys "R" Us
12-piece Wooden Shape-Sorting Cube - Melissa & Doug - Melissa & Doug - Toys "R" Us
Crayola Beginnings Creativity Central - Crayola - Toys "R" Us
Talking Click the Camera - Go Diego Go! - Fisher-Price - Fisher-Price - Toys "R" Us

ale zdecydowanie dla wiekszego dziecka
sama planuje kupic Hani
twardnieje dopiero jaks ie nie schowa po zabawie do pojemniczka,wtedy sie wysusza,racja ze ciezko sie cos tam wydusza (my mamy wersje Safari) ale kupilam to z mysla o zabawie rodzinnej i nie ma problemu,nie kruszy sie
chyba ze dziecko sobie potnie specjalnymi w zestawie nozyczkami ;-) wtedy jest co zbierac :-) ale polecam!! za ok.2 lata
sa ladniejsze

jesli masz okazje dostac tanio to bym wziela