Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Łukasz zrobił sobie zabawkę z dekodera cyfrowego polsatu, ja go ciągle odciągam a on dalej się do niego pcha i stuka i robi "klep klep" a i jeszcze lubi bawić się fotelem obrotowym. Jak M. siedzi na fotelu to mały do niego podchodzi i tak go szrpie za koszulę jakby chciał go zdjąć z tego fotela.:-):-)
a my dostaliśmy dzis te organki hehhe jak na zabawkę za 20 zl to niezłe całkiem duzo melodyjek odgłosy zwierzątek chociaż miś ryczy jak żaba mały cały dzień se nia bawił naciskał guziczki grał sobie fajnie
ja mam uczniaczka i juz mu ucho nie dziala ale Gajuters bardzo go lubi chociaz jest troche zapomniany ostatnio bo najbardziej ulubiona jest zabawka taki garneczek na klocki. wkladam jej tam ile sie zmiesci i co mam pod reka i ona ma zajecie bo wyjmuje ) polecam!!
mamy tez takiego slonia do ktorego wklada sie klocuszki wiem ze z tej serii jest tez zyrafa i to Gajutek tez bardzo lubi bo ma sznurek i jak go pociagnie to zabawka zaczyna grac a klocuszki maja w srodku figurki i grzechocza.
ksiazeczki to z sylwia mamy te same ( dostalam juz nastepne z serii ) z twardymi stronami i Gajutek czesto je oglada i uwielbia bo na kocu sa lusterka i za kazdym razem ja zaskakuje ze widzi sama siebie
ale najbardziej Gajutek uwielbia jedzic na skuterze!!! tatus ja wozi i oboje sa bardzo zadowoleni!! mowie wam super to wyglada a ona nie chce na koniec puscic kierownicy nawet.