reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ząbki

reklama
Jest już 11 ząbek. Górna prawa czwórka wczoraj się przebiła. Jeszcze tylko jedna dolna czwórka i może na jakiś czas spokój będzie.

Padiqq, tez myslalam ze bedzie troche spokoju a tu masz babo placek, wychodzi nam 5!!!! dolna!!! naprawde! o rany....... slina leje sie po buzi, smaruje alantanem bo sa juz male krostki.

wszystkim goraco gratulujemy zabkow!

witam wszystkie mamusie i dzieciaczki
icon_toll.gif

mojej coreczce ida teraz kielki :D i to 4 naraz ale jakos znosimy do w miare dobrze :-D pozdrawiamy....

Ja wczoraj wymacałam u Ignasia drugą górną czwórke! To razem mamy już 9 zęboli...i pewnie lada dzien wyjdzie ta nieszczęsna dwójka na dole....bo na razie jakos tak nie równomiernie:-DAle Ignacy chodzi ciągle z jednym paluszkiem w buzi, trzymajac go w miejscu przyszłej lewej dwójeczki!! Czekamy!!!:-D

Uprzejmie donoszę ,że wczoraj przebiła się ostatnia czwórka. Zuza ma już 12 zęboli, a może dopiero.

U nas najmniej,ale wychodza powoli.Teraz stoimy z zebami tak:
jedynki-4,dwojki-2 prawe,czworki-2 prawe:-).Razem 8:-)

reklama
Do góry