reklama

BlackWizard
Fanka BB :)
Gratulacje. :-):-):-)
Moja mama dziś stwierdziła tak: to dopiero początek pierwsze ząbki są prawie nie odczuwalne, zobaczysz co będzie później
A ja mam już dość...

Moja mama dziś stwierdziła tak: to dopiero początek pierwsze ząbki są prawie nie odczuwalne, zobaczysz co będzie później

A ja mam już dość...
mamusiaszymusia
Początkująca w BB
Cześć Dziewczyny. Ja jestem po nocy pełnej płaczu i krzyków i chodzę jak zombie, bo ani chwili nie spałam:-( Jakoś wytrzymam te cyrki, ale martwię się, że od kilku dni  Szymonek kompletnie nie chce jeść. I tak jest malutki, więc boję się, że schudnie jeszcze bardziej. Zaraz wezmę się za czytanie wątku, może znajdę cos co mi pomoże.
Pozdrawiam:-)

Pozdrawiam:-)
poletka
Moja Niunia też bardzo się ślini i całe piąsteczki do buzi pcha. 
Ptyanko: które ząbki pierwsze sie przebijają górne czy dolne? (tzn. jak jest najczęściej).
Zaprzyjaźniona pielęgniarka z oddziału pediatrycznego powiedziała, że przy zębach można się spodziewać wszystkiego: rozwolnienia / zatwardzenia, wysokiej gorączki, braku apetytu, senności itp.
ojej ledwie odpoczełyśmy od kolek a tu teraz ząbkowanie

Ptyanko: które ząbki pierwsze sie przebijają górne czy dolne? (tzn. jak jest najczęściej).
Zaprzyjaźniona pielęgniarka z oddziału pediatrycznego powiedziała, że przy zębach można się spodziewać wszystkiego: rozwolnienia / zatwardzenia, wysokiej gorączki, braku apetytu, senności itp.
ojej ledwie odpoczełyśmy od kolek a tu teraz ząbkowanie

BlackWizard
Jak dziewczyny u Was sytuacja ząbkowa? 
U nas nadal dwa są, trzeci się już prawie przebił, a czwartego widać przez dziąsło delikatnie. Mamy straszne cyrki, Julka nie je nic prawie w ciągu dnia. Faszeruję ją kaszką, której wcześniej nie chciała jeść, a teraz tylko to może zjeść. I bardzo dużo pije wody i herbatki. Na widok mleka wpada w płacz. Nic nie pomagało do tej pory, żadne żele. Dziś pierwszy raz dałam jej czopka Viburcol N i póki co jest ciut lepiej.

U nas nadal dwa są, trzeci się już prawie przebił, a czwartego widać przez dziąsło delikatnie. Mamy straszne cyrki, Julka nie je nic prawie w ciągu dnia. Faszeruję ją kaszką, której wcześniej nie chciała jeść, a teraz tylko to może zjeść. I bardzo dużo pije wody i herbatki. Na widok mleka wpada w płacz. Nic nie pomagało do tej pory, żadne żele. Dziś pierwszy raz dałam jej czopka Viburcol N i póki co jest ciut lepiej.
pysia25
Mama Natalii i Mateuszka
Gratuluję wszystkim zębulków
 . A u nas nic...
. A u nas nic... :-
:- no:
no:

. A u nas nic...
. A u nas nic... :-
:-aga_q
TRZYNASTEGO :)
zwyczajowa kolejność:
dolne jedynki;
górne jedynki;
dolne dwójki;
górne dwójki;
trzonowe czwórki;
górne i dolne trójki (kły);
trzonowe piątki;
BlackWizard
Reni moze i racja, ale i ona i ja mamy już dosyć. cztery na raz to jakaś masakra. Za tydzień idziemy na szczepienie, może lekarz mi poradzi coś na te ząbkowanie, bo my już opadamy z sił.
Moja mała dziś cały dzień na kaszce i herbatce z łyżeczki, bo nie jest w stanie do buzi wziąć butli,
Aga u nas ta kolejność się w ogóle nie sprawdziła - Julce rosną trójki i czwórki. I to i górne i dolne

Moja mała dziś cały dzień na kaszce i herbatce z łyżeczki, bo nie jest w stanie do buzi wziąć butli,
Aga u nas ta kolejność się w ogóle nie sprawdziła - Julce rosną trójki i czwórki. I to i górne i dolne
Optyczka24
Aktywna w BB
Dziewczyny dołączam do was.Dawidkowi wychodzą dwie dolne czwórki na raz.
 Zaczęło sie tydzień temu od biegunki. Biegunka się zakończyła to zaczęła sie lekka gorączka
Zaczęło sie tydzień temu od biegunki. Biegunka się zakończyła to zaczęła sie lekka gorączka
 .Od wczoraj marudzenie i powolny brak apetytu. Dziś juz zupełny brak apetytu i tylko picie herbatki. I ciągły płacz...Kilka minut ciszy i 5 minut wycia i tak cały dzień. Ślinotok taki, że aż sie wierzyć nie chce ile śliny może mieć dziecko.
.Od wczoraj marudzenie i powolny brak apetytu. Dziś juz zupełny brak apetytu i tylko picie herbatki. I ciągły płacz...Kilka minut ciszy i 5 minut wycia i tak cały dzień. Ślinotok taki, że aż sie wierzyć nie chce ile śliny może mieć dziecko. 
Poszły w ruch czopki Dentinox i gryzak troche pomaga...aż sie boje pomyślec co będzie w nocy. Dawid jak butle widzi to wrzask jakby go obdzierali
 Łyżeczką zje ale też niewiele...Niech to się skończy jak najszybciej...Trzymajcie sie dziewczyny..
 Łyżeczką zje ale też niewiele...Niech to się skończy jak najszybciej...Trzymajcie sie dziewczyny..
Pozdrawiam Anka.

.Od wczoraj marudzenie i powolny brak apetytu. Dziś juz zupełny brak apetytu i tylko picie herbatki. I ciągły płacz...Kilka minut ciszy i 5 minut wycia i tak cały dzień. Ślinotok taki, że aż sie wierzyć nie chce ile śliny może mieć dziecko. Poszły w ruch czopki Dentinox i gryzak troche pomaga...aż sie boje pomyślec co będzie w nocy. Dawid jak butle widzi to wrzask jakby go obdzierali

Łyżeczką zje ale też niewiele...Niech to się skończy jak najszybciej...Trzymajcie sie dziewczyny..Pozdrawiam Anka.
reklama

pysia25
Mama Natalii i Mateuszka
Mamy pierwszy ząb !!!
 ;-):-);-) Dolna prawa "1", a najfajniejsze jest to, że właściwie bezboleśnie
;-):-);-) Dolna prawa "1", a najfajniejsze jest to, że właściwie bezboleśnie . Nawet żelem nie smarowałam, tylko Młody brał wszystko do buzi, slinił się i wyraźnie mniej jadł
. Nawet żelem nie smarowałam, tylko Młody brał wszystko do buzi, slinił się i wyraźnie mniej jadł
 . No i wyszedł miesiąc wcześniej, niż mojej córce.

;-):-);-) Dolna prawa "1", a najfajniejsze jest to, że właściwie bezboleśnie
;-):-);-) Dolna prawa "1", a najfajniejsze jest to, że właściwie bezboleśnie . Nawet żelem nie smarowałam, tylko Młody brał wszystko do buzi, slinił się i wyraźnie mniej jadł
. Nawet żelem nie smarowałam, tylko Młody brał wszystko do buzi, slinił się i wyraźnie mniej jadł

Podziel się: