reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

Hop. hop jest tu kto ? U nas pomału leci, pierwsze spacerki zaliczone :-) Starszy brat nadal zazdrosny i jest urwanie głowy, ale pomału się przyzwyczaja. Jutro idziemy na pierwszą wizytę kontrolną, ciekawe ile urósł ten nasz pączuś.

Kurde popsuł mi się telefon komórkowy :angry:, macie może namiary na kogoś kto dobrze naprawia telefony?

Ollcia jak tam katarek u Bartusia no i co w końcu wyszło z jego oczkiem ?
Bodzinka jak Karolek zdrowy ?

Aaaaa no i dzięki za gratulacje :-D

Pozdrawiamy!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Bartuś zdrowy, zostało to dzisiaj oficjalnie potwierdzone przez pediatrę :tak:
A z oczkiem dobrze się skończyło, operacja nie była konieczna bo przeszło :-) Dziękujemy za pamięć :tak:

Jutro kolejny spacerek z Bodzinką i Karolkiem :tak::tak: Bodzinka jest fajna :-D

Marzenko, może kiedyś do nas dołączysz, jeśli będziesz miała ochotę?

W sobotę jadę z Bartkiem na tydzień do mojej babci w góry, a mężowy zrobi w tym czasie remont pokoju :tak:

A tak poza tym to
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, MAMUSIE :-)​

Chętnie się z Wami wybiorę na spacerek, tylko niech pogoda zrobi się fajniejsza. Wczoraj zaliczyliśmy ponad 2 godzinny spacerek, było fajnie mały spał aż miło.
A tak to Bartuś przytył nam kilo i waży teraz 4690 ładny klocuszek :-D

Ollcia udanego pobytu w górach.
Pozdrawiam i uciekam do moich urwisów.

Adddaaa ja rodziłam w Świętochłowicach, z tego względu że ta Klinika co była została zlikwidowana, a na jej miejsce przenieśli szpital z Janika. O Janiku słyszałam niezbyt opinie przez co zdecydowałam sie rodzić trochę dalej. Co do Traugutta to ci niewiele mogę pomóc, ale Świętochłowice polecam bardzo fajna opieka i na porodówce i przy noworodkach.
Pozdrawiam!!!!

Ja u babci w tym tygodniu jestem, więc na kompa wchodzę tylko na chwilkę :tak:
Jutro wracamy do domku, mężuś już remoncik zrobił, a my się w tym czasie pochorowaliśmy :no::crazy::angry: Bartek na szczęście jak narazie ma tylko katarek, ale mnie dopadło zapalenie gardła i drugi raz w ciągu dwóch tygodni jestem na antybiotyku :confused2::confused2:
Marzenko, jak tam Bartuś?

Mnie też dopadło zapalenie gardła i krtani i dostałam antybiotyk, niby bezpieczny dla ciężarówek, ale jestem tym mimo wszystko przerażona:-(. Aż mi się płakać chce:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry