reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

heloł laseczki :-) co taka cisza? żyjecie jeszcze?
urlop udał się znakomicie, było naprawdę rewelacyjnie, ja chcę jeszcze! :tak::tak::tak:

Bodzinka, przykro mi z powodu pieska, 2 lata temu zdechł mój kochany Maxio, którego miałam 14 lat i wiem co czujesz.

Marzenka, a może Mateuszek jest zazdrosny?

Kiedy się spotykamy???

Buźki :tak:

reklama
Witaj Ollcia, super że urlop się udał :tak:
Mateusz zazdrosny i to okropnie, ja to wiem i czekam aż mu to trochę przejdzie. Są dni, że już jest w porządku, a później jak da popalić to aż się nie da wytrzymać:wściekła/y: ale pracujemy nad nim cierpliwie :-D
A mnie łupie lewe kolano, chyba się przespacerkowałam wczoraj :eek:

Myśmy dzisiaj byli przy fontannie:-):-)Lolo się wymoczył i wyhasał tak ,ze śpi a już od paru dni nie spał w południe:tak::tak:No i mamy sukces: suchutkie nocki:-D:-D:-D

witam mamy z Zabrza dopiero teraz weszłam na ten wątek wiec witam wszystkie mamuski z Zabrza...

witamy :tak::tak::tak::tak:

Witaj Ollcia, super że urlop się udał :tak:
Mateusz zazdrosny i to okropnie, ja to wiem i czekam aż mu to trochę przejdzie. Są dni, że już jest w porządku, a później jak da popalić to aż się nie da wytrzymać:wściekła/y: ale pracujemy nad nim cierpliwie :-D
A mnie łupie lewe kolano, chyba się przespacerkowałam wczoraj :eek:

ale na wspólny spacerek chyba znajdziesz siły? :sorry:

Myśmy dzisiaj byli przy fontannie:-):-)Lolo się wymoczył i wyhasał tak ,ze śpi a już od paru dni nie spał w południe:tak::tak:No i mamy sukces: suchutkie nocki:-D:-D:-D

gratulujemy suchych nocek :tak:

Witaj Helena i zaglądaj do nas częściej :tak:
Ollcia pewnie że znajdę siły na spacerek, kolano trochę boli bo się przeforsowałam, ale damy radę :happy:
Bodzinka gratuluję suchych nocek :-)

A my dzisiaj znowu na rehabilitację :cool: liczę, że niedługo skończymy, bo mam dość. No ale trzeba przyznać, że jest poprawa, tyle ze ten płacz :wściekła/y:
A my jutro mamy imprezkę domową, idę coś szykować ;-) Buźka

wiesz co, ten basen jest jak się kończy Zaborze, a zaczyna Ruda Śląska, dokładnie to ul. Chryzantem 10
jak jest rondo, to którym wjeżdża się na średnicówkę, to na tym rodzie w lewo i zaraz jest basen :tak::tak::tak:

Marzenka, jaki rozmiar pampersów nosi Twój Bartuś??? trójeczki???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry