reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zachcianki?:):):):):)-Wszystko o jedzonku:)

A ja sie wczoraj tak objadlam obiadem dwudaniowym :zupka ogorkowka, a na drugie kurczaczek, kasza kuskus i mizeria ze juz nic pozniej nie moglam wepchnac..Czulam ze zaraz pekne...no i zgaga mnie meczyla, dobrez ze mialam migalki..
A ja ostatnio w ogole nie moge pic herbat owocowych tylko zwykle, gorzkie
a jak ostatnio sporbowalam czekolade zjesc to do tej pory jak sobie przypomne to mam dreszcze...
U mnie na topie jest manna poranna malinowa albo waniliowa i soczki:jagodowy, z owocow lesnych i jezynowy:)))
Mniam...:)))

reklama
Aniasorsha też tak robię z warzywami, rewelacja! Madziu jeszcze tylko trochę napewno wytrzymasz, ale próbuj sobie jakoś to jedzenie urozmaicić, a sposób na warzywa gotowane ( lub na parze ) bez soli jest naprawdę świetny.

Ania76 bądz ostrożna z kuskusem, byłam bardzo chora ilekroć go jadłam bo należy do produktów bardzo rozdymających i masakruje jelita coś jak groch tylko jak dla mnie to jeszcze gorzej.

To pewnie dlatego mialam wczoraj brzuch jak bania!!!i zgage, a tak lubie kuskus...pojdzie w odstawke...
Nie wiedzialam ze on tak dziala rozdymajaca...

magdzia1111 zapytaj swojego lekarza, czy możesz używać soli potasowej, to przeciwieństwo tej sodowej. Ja mam wysokie ciśnienie i od początku sypię sobię tą potasową i jest ok. Ja niestety jestem od soli uzależniona i nie umiem się bez niej obyć ;D ;D ;D

A i muszę dodać, że mam nową zachciankę.......mleko w proszku. Ciekawe, czy zemdli mnie za pół godziny czy za godzinę?
Parę razy do roku miewam taką schizę że zjadam 0,5 kg mleczka w proszku i organizm chyba sam sie dobiałkowuje ;D
A co do soli potasowej to ja kupuję jo w sklepach Tesco w dziale ze zdrową żywnością, lub z żywnością z różnych stron świata. Na opakowaniu jest napisane że mogą jej używać nadciśnieniowcy ;D

Nasze Tesco strasznie ubogie ale może w sklepie ze zdrową żywnościa ??? Wydaje mi się że tam powinni coś o tym wiedzieć bo całkiem pokaźy ten sklep.

dziekuje za rady na temat soli wyprobuje i sie odezwe, natomiast co do soli potasowej to musze sie dowiedziec czy w ogole ja dostane w swoim obrebie zamieszkania... NAPRAWDE DZIEKI, JUZ ZYCIE WYDAJE SIE PIEKNIEJSZE....

reklama
witam drogie mamusie...:):)
ja to od poczatku ciazy mam problem ze slodyczami...pochlaniam je tonami...podobno to na dziewczynkie...(jak narazie nie znam pluci dziecka)...moze dowiem sie jutro...mam usg:):) to juz 28 tydzien ciazy:):)...
pozdrawiam wszystkie mamusie....

Do góry