• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zachciewajki :)

Paulinka uważaj na gruszki, bo możesz mieć po nich problemy z odwiedzeniem kibelka a kiedyś chyba narzekałaś że ciężko z tym u Ciebie.

Co do owoców to ja również pochłaniam duże ich ilości...i czekam z utęskniemiem na lato, choć nie wiadomo co to będzie przez te powodzie.

A ja mam taką straszną ochotę na ser ale tym razem biały :-)

reklama
eklerki!!!!! O maj mam taką ochotę na nie od kilku dni, że codziennie pozwalam sobie na jednego, a do tego na lody Bajka i młode ziemniaczki oraz żółtą fasolkę - nareszcie mojemu brzdącowi się odmieniło.

Myszko - niestety za późno przeczytałam Twoją radę i pochłonełam je od razu :D Ale na szczęście zaparcia już mi przeszły... Zaraz jak skończył się pierwszy trymestr :) Ale jakby co trzymam rękę na pulsie ;)

U mnie dziś na śniadanko biały twarozek z cukrem - mmm... tak na słodko ;) Do tego świeze bułeczki i owocowa herbatka :))) Takie zwykłe śniadanie a tyle radosci :D

A ja nie mam wreszcie wstretu do wędliny i na komuni wcinalam tylko kanapeczki w pyszna wiejska wedlinka:) Mniam mniam :) a dzisiaj kanapeczka z zoltym serem i ogorkiem :)

Ja wczoraj po przyjściu do domu i wyżaleniu się P. jacy to wszyscy sa podli stwierdziłam, że muszę zjeść sobie coś dobrego ... i stanęło też na paróweczkach :-)

a teraz mam szaloną ochotę na młode ziemniaczki z odrobiną masełka, do tego mizeria i jeszcze fasolka z bułeczką :-)
w sobotę jadę na obiad do rodziców i już myślę co sobie zamówię :-) ale chyba poproszę o placki zeiemniaczan ... też za mną chodzą a samej mi się nie chce trzeć (żeby nie było, że jestem wyrodną córką ... mama ma automat do tarcia :-) )

A ja wczoraj znowu zakupiłam żółtą fasolkę szparagową :-) mniam...zjedliśmy wieczorem z W. a miała być na dzisiaj, ale nie wytrzymaliśmy.

Dzisiaj na obiad robię spaghetii bolonese ;-) bo już mięsko mielone od niedzieli czeka.

reklama
A ja wczoraj zrobiłam spagetii :) i zostało mi na dzisiaj i własnie skonczylam jesc. W sumie pierwszy raz robilam z wlasnej roboty sosem bo zawsze kupowalam, ale wyszedl przecudowny, mniam palce lizac :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry