• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zachciewajki :)

Faktycznie , mnie tez na tym wątku bierze slinotok :)
Ja mam dzis zupke kalafiorową i gulasz z miąskiem i pieczarkami.
W lodówce na sniadanko czeka łosoś w plasterkach wędzony , mniam mniam
i ostatnio bardzo lubie jajka w majonezie do tego salatka z pomidorkow i chleb z złotym serkiem :-D

reklama
A ja na śniadanko bede jadła płatki zbożowe oblane miodem i jogurtem :). Wyglądaja jak te fitness ale sa o niebo lepsze, słodsze, wiecej tego jogurtu :) mniam

a ja sobie wczoraj wieczorem zrobiłam, super kanapusie, których nie byłam w stanie zjeść i zostawiłam sobie na sniadanko, ale oczywiście zapomniałam, że mam badania więc dzisiaj na śniadanko niestety tylko kupna kanapka :-)

U mnie tez cos kiepsko z apetytem.Jem bo wiem ze muszę ale ciężko mi sie zdecydować na cos konkretnego.Ale dostaje ślinotoku jak piszecie o żółtej fasolce albo truskaweczkach bo u mnie deficyt z takimi produktami wiec jak za 2 tyg bede w Polsce będą podstawą mojego jadłospisu.
Poki co tez mam zaplanowane spagetti ale to na przyszly tydzien.

A ja chodzilam imialam na cos ochote i sama nie wiedzialam na co i zrobilam sobie kluski z jajkami sadzonymi:p i do tego do popicia mleczko :) I tego mi brakowalo :)

Violett - u mnie kluski są rezerwowane zawsze na uroczysty niedzielny obiad :)) Z roladą (KONIECZNIE DZICZYZNA) albo kurczakiem pieczonym :))) Do takiego jajca sadzonego ja bym widziała młode ziemniaczki i kefir :))))))))) Jezu sama sobie takiego smaka robie ze szok :D

Tak tak młode ziemniaczki pychotka, ale ze mam duzego lenia i nie hccemi sie wyskoczyc do sklepu to zjadlam z kluszeczkami :) A ze ja ubustwiam mleko, normalnie dla mnie nie musilo by byc innych napoi tylko mleko zimne to dlatego mleko a nie kefir:) Ze mna sie wszyscy smieja bo ja mlekiem popijam doslownie wszytsko, jajecznice,śledzie,itp :)

reklama
A ja własnie zrobiłam bigos na szybko a ze kapustka młoda to był naprawde na szybko :)
Podsmazyłam tylko kiełbaske wiejska w malutkich kosteczkach z cebulka i przyprawami i wymieszałam . Poczekam z godz zeby przeszo smakiem i zapachem i zjem :)
A teraz ide do sklepu bo ostatnio jak kupiłam paczke laysów to wygrałam kupon na nastepna :) Mniam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry