• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zachciewajki :)

książka nosi tytuł "Pyszna mama" i kupiłam ją w Świecie książki ...
tak połowa to "dobre rady" a reszta przepisy, spora część dziwnych bo książka nie jest polska więc wiadomo - inne składniki

aha .. no i tam są podane śmieśnie małe ilości jedzenia, ja jem tak ze dwa razy tyle co tam podają i jeszcze nie przytyłam od początku ciąży :-)
Zazdroszczę Ci.. ja już przytyłam 4 kilo i cały czas mam apetyt, chyba dlatego, że jestem na zwolnieniu, a w domu wiadomo, do kuchni blisko ;)
Miałąm dziś wybrać się na basen, ale w końcu tylko spacer (za ładnie było), może jutro trochę popływam, aby mi całkiem mięśnie nie zwiotczały.
Za tytuł książki dziekuję, może sobie kupię taką :)

reklama
nie ma czego zazdrościć, bo nie wiem czy to zdrowo ... ja przed ciążą miałam zgromadzone zapasy bo ważyłam jakieś 6kg więcej niż moja "ulubiona" waga, no i absolutnie nie jem słodyczy bo w ogóle nie mam ochoty ...

Paulinko a ja sie jakos nie umiem pochamowac, ale trudno sie mowi :) Najwyzej potem jak urodze to wezme sie teraz ostro za siebie :) teraz zajadam sie krówkami haha :) A wiecie co wlasnie kiedys slyszlalam ze podobno krówki i bawarka sa bardzo dobre jak sie karmi piersia na mleko :) Z bawarka to wiem ze tak jest ale nie wiem jak z krowkami :)
Violett - ani z bawarką ani z krówkami. Jak miałam 15-16 lat to mówiono nam, ze jak się pije bawarkę to piersi większe rosną:szok::-D:-D:-D. Jeśli chodzi o karmienie to trzeba pić dużo płynów - ale nie czarnej herbaty i kawy, bo przede wszystkim odwadniają. A z mlekiem to niestety karmiąc należy uważać. Ale krówki są pyszne, jedz sobie na zdrowie :tak::tak::tak:

Paulinka, słyszalaś o takiej Pani dr Milejskiej -Lewandowskiej? U niej bylam w Genomie jak dowiedziałam sie o Ali,że jest chora. genom cieszy sie wspaniała opinią a Ty gdzie chodzisz?

kokotka - powiem Ci ze o tej Pani dr nie słyszałam... Ja comiesieczne wizyty mam u mnie w Mikołowie u mojej ginki. Do Katowic jadę na te szczegółowe badania prenatalne. Ten do którego jade nazywa się dr Lukasik. Nie znam go ale kilka koleżanek i znajomych go poleciło wiec zobaczymy ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry