Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Violett - ani z bawarką ani z krówkami. Jak miałam 15-16 lat to mówiono nam, ze jak się pije bawarkę to piersi większe rosną. Jeśli chodzi o karmienie to trzeba pić dużo płynów - ale nie czarnej herbaty i kawy, bo przede wszystkim odwadniają. A z mlekiem to niestety karmiąc należy uważać. Ale krówki są pyszne, jedz sobie na
zdrowie![]()
a ja dziś zaszalałam na maksa ale miałam tak nieodpartą ochotę na słodkie że szok i zjadłam- wypiłam przepyszną czekoladę z lodem truskawkowym i bitą śmietaną, aż maleństwo się poruszało chyba też jej smakowało hehehe
a mnie ochota naszła na smażony boczus z cebulką i sadzonym jajeczkiem . Mniam najdłam sie za wsze czasy , szkoda tylko ze na noc :-)

Ja wczoraj o 23 robiłam ciastoW sumie mogłam je robić dziś, ale wczoraj tak jakoś chciało mi się usłyszeć mikser