• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zachciewajki :)

reklama
mniam...mniam...mniam...

a ja mam ochotę na koktajl truskawkowy albo na bananowy, K. stwierdził, że mi kupi owoce to sobie zrobię... mniam... mniam... mniam

Mam jedną zachciankę stałą... słone paluszki.

a ja dziś zaszalałam na maksa ale miałam tak nieodpartą ochotę na słodkie że szok i zjadłam- wypiłam przepyszną czekoladę z lodem truskawkowym i bitą śmietaną, aż maleństwo się poruszało chyba też jej smakowało hehehe

Violett - ani z bawarką ani z krówkami. Jak miałam 15-16 lat to mówiono nam, ze jak się pije bawarkę to piersi większe rosną:szok::-D:-D:-D. Jeśli chodzi o karmienie to trzeba pić dużo płynów - ale nie czarnej herbaty i kawy, bo przede wszystkim odwadniają. A z mlekiem to niestety karmiąc należy uważać. Ale krówki są pyszne, jedz sobie na
zdrowie :tak::tak::tak:

Dziękuje kochana za sprostowanie :) a pozatym to jamiałam wlasnie takie ciagnace sie :) pychota, ale niestety nie zawsze mozna na nie trafic a wiecie co kupilam je w biedronce w opakowaniu wiec juz z zalozenia wiedzialam ze beda takie normalne a tutaj bach piekne ciagnace sie kroweczki :) Az mi wiecej sliny naplynelo do buzi :P a krowek juz nie ma:(

a ja dziś zaszalałam na maksa ale miałam tak nieodpartą ochotę na słodkie że szok i zjadłam- wypiłam przepyszną czekoladę z lodem truskawkowym i bitą śmietaną, aż maleństwo się poruszało chyba też jej smakowało hehehe

pyyyycha :D

a za mną chodzi barszcz czerwony, i zrobie go od razu po remoncie bo teraz nie mam warunkow.

a mi w końcu malec pokazał jakąś zachciankę mianowicie kaszę gryczaną z sosikiem i mięskiem ... mniammmm... wczoraj zjadłam, ale niestety nie za dużo, bo jak nałożyłam dokładkę to stwierdził, że nie. Natomiast truskawki z cukrem okazało się cudowne :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry