Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No to fakt. Ale przesadnie przytyć też lepiej nie - bo jak potem zgubić te nadwyżki? Jestem beznadziejna w odchudzaniu, więc po prostu nie tyję Skuteczna metoda
No moze wychudniecie kochajac sie bo ja nie.
Lilith Ty mowisz ze jests gruba? to co ja mam powiedziec 63 przy takim samym wzroscie co TY.
Nawiasem mowiac ja jak bylam w ciazy z pierwszysm dzieckiem mialam taka sama wage co LILITH.
Oj ja tez!!! ja wam sie przyznam ze kiedys w ciazgu 2 miesiecy zrzucilam 5 kilo tak hihi...i nie dosc ze poprawia sylwetke , kondycje to ileee przyjemnosci!!!! no i mozna tym zmajstrowac slicznego bobasa!!
Magdalenka tyle co masz to nie duzo....ja tak mowie u siebie bo jestem przewrazliwiona...a pozatym ty tez teraz niemozesz patrzec na swoja age bo lada miesiac wyjdzie piekny test z II krechami!
Esia ostatnio to tego zanagazowwania to jest tak duzo ze maz jest w szoku :laugh: :laugh:
U mnie to chyba hormonki warjuja Juz mialam troche spokoju a teraz znowu.na twarzy pryszcze i do tego jakies uczulenie.A waga mimo trzech dni jadlowstretu od miesiaca zero slodyczy stoi w miwjscu.
Magdalenko!! bo to jest tak ze jak sie nic nie je to sie tyje!! ja tak mialam kiedys! nie jadlam prawie tydzien a utylam 3 kg i brzuch mi wywalilo itd...to bylo straszne ... i moze dlatego ze za malo jesz i za malo cwiczysz??
Lilith chyba ma rację. W końcu wszystkie sensowne diety polegają na racjonalnym i regularnym ale jednak jedzeniu - a nie niejedzeniu. A tłuszczyk spala się ćwicząc (tu miejsce na przytulanko ;D) - bo głodny organizm nie tak od razu się za niego zabiera, jak byśmy chciały...