reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zaczynam starania...

wiecie co wlasnie zalapalam dola...:( niema maj w majowkach:(:(:( a dziewczyny tak malo tam piza...zalozylam watek z brzuszkami...no i chcialam wam sie pochwalic ...jak chcecie to mozecie isc zerknac :p

reklama
Esia mialam tylko zarys miesni na nim...kiedys tanczylam dlugo itd wiec tylko brzuszkeim moglam sie pochwalic:) i co czy nie wyglada jak na blizniaki? tego na dole sie nie da wogole wciagnac i teraz nad tym robi mi sie taka 2 gulka...niewiem czemu jakbym miala pelny zoladek...a ja prawie nic ne jem:(

Oj, ktoś tam się zaczyna rozpychać ;) Albo może nawet dwa ktosie :) Brzuszek masz uroczy - z resztą, zawsze szczupłe babeczki szczególnie superowo wyglądają w ciąży :)

Oj!!! ja szcupla tez nie jestem...niestety...waze az 50 kg...ostatnio przytylam do 55 (choc wogole niewidac..) ale teraz odkad mam mdlsci chudlam juz 2 kg :( wiec waze az 53 kg!!!:(:(:(:( a jestem malutka...bo mam niecale 160 cm :(

Hi hi Lilith brzuszek który widać na zdjęciu ZDECYDOWANIE należy do szczupłej przyszłej mamusi :) Z resztą, pamiętam zdjęcia ślubne - grubaskiem to Ty nie jesteś ;)

reklama
Do góry