reklama

zaczynam starania...

Ola.K to troszkę nieprawdopodobne by było, bo mam taką @ że tylko ciągle zmieniam podpaski :( Ale jestem dobrej myśli - w końcu już sobie zamówiłam miejsce w lipcowych mamach, nie? ;) ale śledziki mniam mniam nie powiem! dziś były w sałatce "salsa" pychotka! ;D

reklama
LILITH pisze:
Axxa nie chodzilo mi o to ze masz takie od papierosow:) tylko zimne rece i nogi od nich!:)

LILITH ja wiem że papierosy zagęszczaja krew..i przez to jest słabsze krążenie... i u niektórych osób właśnie to jest przyczyną zimnych rąk czy nóg... napisałam że u mnie akurat nie jest to przyczyną... bo miałam zimne jeszcze zanim zaczełam palić..:)

Koniecznie! W ostateczności pozostaje Zyban, ale mam nadzieję że poradzisz sobie bez niego! Pomyśl że dym uszkadza Twoje jajeczka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o To powinno zadziałać! Dzień z papierosem to dzień stracony!! Jako przyszły lekarz zalecam BEZWZGLĘDNE rzucenie świństwa raz na zawsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

A zobaczymy. Prawdopodobna psychiatra!! ;D ;D ;D Ale prosze mi tu nie zbaczać z tematu tylko zabrać się za walkę wręcz z papierosami! A tak serio to jak chodzi o palenie to już się swoje napatrzyłam i nasłuchałam na tych studiach.

reklama
wiem.. wiem... ale przynajmniej połowa studentów medycyny pali... najczęściej na klatce schodowej (przy zejściu do piwnicy) w szpitalu...hihi

a ja staram się walczyć z nałogiem... z różnym skutkiem...
a co do psychiatrii.. to niezły kierunek... praktyki pewnie będziesz miała w Choroszczy... hihi
mam akurat tam kogoś leżącego....paskudny przypadek...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry