reklama

zaczynam starania...

reklama
Mazurek jak ten czas leci!!! widze ze jutro zaczynasz juz 7 tydzien!!! super!! i ja tez w pewnym okresie mialam ochote na slodycze! na kremowki !!niam!! teraz nadal jem miesko!! a wczesniej jeszcze lubilam pierogi z miesem i makarony:)

Witajcie babeczki!!!!!!!!! Nie ma co gadać- trzeba działać. Worek z fasolkami się rozwiązał! Koleżanki - czerwcowe mamy - przetarły nam szlak i musimy dzielnie nim podążyć!!!! Oby do lipcowych mam!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Axxa kochna! Jak to Ci wychodzi? Bo reguła Naegellego mówi że termin porodu = data oststniej miesiączki- 3 m-ce + 7 dni........... Ale jaja !!!!!!!!!! Ale jestem trzepnięta - jak złoto! hehehehe MASZ RACJĘ!!!!!!!!!!!!!

Axxa Nawet sobie nie wyobrażasz jak bardzo Cię w tym momencie kocham!! Myślałam że na czerwiec już nie ma najmniejszych szans!!! Buziaki kochana ! Teraz będę się starała jeszcze bardziej!! Albo mniej - bo wtedy lepiej wychodzi!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Nemezis jak to szło...? szef ma zawsze racje... nawet wtedy kiedy nie ma racji....:) a mój mężulek powiada że tak samo jest ze mną....:) a-ha jeżeli mi się udało... to ja bym miała terminek na początek czerwca...:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry