reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

zaczynam starania...

Witaj w gronie starających się Ines :) Tutaj wszystkie sobie kibicujemy i trzymamy kciuki :D
Za Ciebie teraz też :D Tak że w stosownej chwili - do dzieła!!! :D

reklama
Ines strasznie Cię współczuję, wiem, że dla matki śmierć dziecka jest największą strata. Nie mniej jednak musisz iść do przodu i żyć dalej, ukojeniem bólu na pewno będzie kolejne dziecko, zrób wszystko by się pojawiło jak najszybciej w waszym życiu :)

Ines! Bardzo mi przykro, że coś takiego Cię spotkało. Jednak jestem pełna optymizmu, że następnym razem wszystko będzie dobrze! Bądź z nami :D

KAsia! To może akurat teraz Ci wyjdzie, jak i tak nie wiesz jak wyliczyć to może samo wyjdzie! Tak spontanicznie! Trzymam kciukasy ;)

Oby wyszło ;) dzięki za kciukasy, ja za Was też ciągle trzymam. Obawiam się, że po ostatnich rewolucjach w moim organizmie cykle tez mi się mogły rozregulować. Zobaczymy. Papa

Witaj inez w naszym gronie :)
Przykro mi z powodu tego, co Cię spotkało, wierzę, że teraz wszystko będzie dobrze :) Trzymaj się cieplutko!

reklama
Witaj Ines!Cieszymy sie, ze dołaczasz do nas:)!Duużo optymizmy:)!

Jednoczesnie smutno....współczuje Ci bardzo..już pisalam na innym watku..czytalam twoje wypowiedzi..i polłakałam sie.."widzac"..jak walczycie..i te bezradność...ale zaufaj Bogu...Areczek pewnie teraz jest szczęśliwy..i na pewno jest z Wami cały czas:)..i pragnie jak Wy..-dzidziusia- braciszka/siostrzyczki:)..i uśmiechniętej mamy:)

Do góry