Z
reklama
-Lorelain-
Fanka BB :)
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
ILONKA ZAGUBIONA ach co ja bym dala za takie wasze brzuszki :-) ja do 20 tyg ciazy chudne ale wszystko bym zniosla duze cycki duze biodra byle by dzidzia siedziala z przodu w brzuszku 

Z
zZagubiona
Gość
ja wam powiem ze ostatnio jak zobaczylam sie w odbiciu w witrynie sklepowej to sie przerazilam z przodu i z tylu dwa wielke balony
KatyB
Ilonka ale co z tego????? Sama pisalas ze jestes drobna osoba wiec nie ma co sie martwic.....ja teraz mam 70 kg a co by bylo gdyby byla dzidzia
Ciesz sie ze jestes zdrowa
, nie wymiotujesz
, a Malgosia rosnie jak na drozdzach ;-)a wage zawsze zdazysz zrzucic.....
Napewno nie zastanawialas sie przed ciaza ile przytyjesz wiec ciesz sie tym to czas zwolniony z zakazow
Zzagubiona sliczny ten twoj brzusio i jaka roznica z poprzednim:-)
Lorelain wszechstronnie uzdolniony ten twoj szkrab:-)

Ciesz sie ze jestes zdrowa

Napewno nie zastanawialas sie przed ciaza ile przytyjesz wiec ciesz sie tym to czas zwolniony z zakazow

Zzagubiona sliczny ten twoj brzusio i jaka roznica z poprzednim:-)
Lorelain wszechstronnie uzdolniony ten twoj szkrab:-)
-Lorelain-
oooh ja też już bym chciała wasze ciążowe brzuszki .... czym się martwicie, po porodzie wszystko stracicie a teraz noście swoje brzuszki z dumą 

scotland18
losiczka ja bez slodyczy nie umiem. Gratuluje i bede kibicowac:-)
Lorelain sliczny chlopczyk kto gra na gitarze ty czy M? i jeszcze chcialam sie zapytac to twoje zdj w avatarku?
Lorelain sliczny chlopczyk kto gra na gitarze ty czy M? i jeszcze chcialam sie zapytac to twoje zdj w avatarku?
Z
zZagubiona
Gość
kochane nawet nie wiecie jak bardzo zycze wam brzuszkow jedynie czym sie moge z wami podzielic to duzo fruidkow co prawda juz nie pierwszej swierzosci ale ciagle na czasie ;p;p
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
reklama
dziekuje kochanaKarla nikt nowy nie ujrzal II, mamy nowa staraczke Madzie...Axarai u lekarza......Bobo szykuje sie do slubu.......i chyba tyle :-)
a czemu axarai u lekarza?? w celu sprawdzenia na 100% ciazy, czy cos sie dzieje??
no własnie bo bobo zaraz slubuje?:
Podziel się: