reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Beztak dla porownania pierwsze kolo 19 tc drugie dzis

ilona ja mam juz prawie 9 kg a powinnam przez cala ciaze przytyc max 12 wiec watpie ze przytyje jeszcze tylko 3 kg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ILONKA ZAGUBIONA ach co ja bym dala za takie wasze brzuszki :-) ja do 20 tyg ciazy chudne ale wszystko bym zniosla duze cycki duze biodra byle by dzidzia siedziala z przodu w brzuszku :sorry2::sorry2::sorry2:

ja wam powiem ze ostatnio jak zobaczylam sie w odbiciu w witrynie sklepowej to sie przerazilam z przodu i z tylu dwa wielke balony

Ilonka ale co z tego????? Sama pisalas ze jestes drobna osoba wiec nie ma co sie martwic.....ja teraz mam 70 kg a co by bylo gdyby byla dzidzia:szok:

Ciesz sie ze jestes zdrowa:tak:, nie wymiotujesz:tak:, a Malgosia rosnie jak na drozdzach ;-)a wage zawsze zdazysz zrzucic.....:tak:
Napewno nie zastanawialas sie przed ciaza ile przytyjesz wiec ciesz sie tym to czas zwolniony z zakazow :-D

Zzagubiona sliczny ten twoj brzusio i jaka roznica z poprzednim:-)

Lorelain wszechstronnie uzdolniony ten twoj szkrab:-)

oooh ja też już bym chciała wasze ciążowe brzuszki .... czym się martwicie, po porodzie wszystko stracicie a teraz noście swoje brzuszki z dumą :tak:

losiczka ja bez slodyczy nie umiem. Gratuluje i bede kibicowac:-)
Lorelain sliczny chlopczyk kto gra na gitarze ty czy M? i jeszcze chcialam sie zapytac to twoje zdj w avatarku?

kochane nawet nie wiecie jak bardzo zycze wam brzuszkow jedynie czym sie moge z wami podzielic to duzo fruidkow co prawda juz nie pierwszej swierzosci ale ciagle na czasie ;p;p

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Karla nikt nowy nie ujrzal II, mamy nowa staraczke Madzie...Axarai u lekarza......Bobo szykuje sie do slubu.......i chyba tyle :-)
dziekuje kochana:)
a czemu axarai u lekarza?? w celu sprawdzenia na 100% ciazy, czy cos sie dzieje??:)
no własnie bo bobo zaraz slubuje?::) gratulacje dla madzi:D

Do góry