reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Sylwia ale testom tez nie mozna do konca wierzyc, wiele rzeczy moze je zafalszowac....jak ogladam wykresy to czesto zdarza sie ze wychodzily negatywne a pod koniec miesiaca byly II:-)

no wlasnie hehe

a ja podjelam dzisiaj wazna dla mnie decyzje i.... zaczynam odkladac pieniadze na zmiejszenie biustu zanim je uzbieram bede akurat dlugo po urodzeniu hehe

tu tez jest tylko trza miec zaswiadczenie od psychologa ortopedy lub neurologa i jakis tam spelniac wymog objetosci w ml

a ja mam juz dosyc ciaglych boli szyi wrzynania sie ramiaczek itp wg wymiarow na bra filter mam miseczke 75g i 160 cm ani zadnego ladnego stanika ani nic bo albo sie wylewa albo ramiaczka wrzynaja a jak jest wszystko ok to stanik jak dla babci mam tego dosyc. najgorsze jest to ze nie mam w nikim oparcia bo mama boi sie operacji misiek stwierdzil ze mu sie podoba tylko jak mowie ponos przez caly dzien po 2 kg(jak nie wiecej) z obu stron na klacie to pogadamy

sylwia popieram dobra decyzja:-)

Masz racje ZZagubiona ja tez jestem za takimi decyzjami jesli kobieta tego potrzebuje, moja bratowa ma tez ogromny i poszlaby na ta operacje ale strach ja paralizuje :happy2:

Zagubiona współczuję biedactwo. Nie da się sukienki kupić nawet. Jak w cyckach dobra, to na dole szeroka itd... Ehhh... Ale za to są obiektem zazdrości wszystkich desek kochanie:tak: Mi wyrosły takie w sam raz. Też mam 160cm:happy2:
sylwia, ja się kiedyś poświęciłam dla dobra naszego forumowego społeczeństwa i w ramach eksperymentu zrobiłam owu test już w ciąży i wyszedł pozytywny. krechy były tak samo ciemne. Więc nie zawsze do końca można im wierzyć.

reklama
ja chcialam juz dawno ale po pierwsze to nie mala kasa a po drugie po 20 roku zycia zalecaja, mi juz w 5 klasie podstawowki zaczely rosnac i to na powaznie a jak mialam 13 lat to ze zwgledu na biust dawali mi 16/17 lat i od kiedy pamietam to zaczepki i wyzwiska przez duzy biust a teraz wyzwiska zamieniaja sie na slinotok i glupie teksty ze silikony itp:eek:

tak wiec czy staremu sie podoba czy nie kase odkladam i ide poprawic to co natura zepsula mogla innej wiecej dac hehe u mnie ciotka sie smieje ze idzie ze mna mi wytna jej wkleja i bedzie sprawiedliwie ale tylko sie smieje bo jak slyszy ze powaznie o tym mowie to w glowe sie stuka

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry