reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
No widzisz,w czasie cyklu też wychodzą różnie. Ostatnio komuś wyszedł parę dni po owu dopiero, mimo że tempka, ból owulacyjny i śluz wskazywały dokładnie kiedy owu była. :confused: Ja się już żegnam. Dobranoc dziewczynki.

Dzień dobry o 4:45 :-) Ja w pracy pewnie nie będę miała jak wejść na bb, nadrobię jak wrócę do domu. Tak szybkjo doczytalam wczorajsze wieczorne ploteczki.
Co do duzych biustów polecam sklep www.onlyher.pl, staniki Ewy Michalak i firmy Dalia, jest jeszcze Milla (ale tam sa drogie staniki:-(). rewelacja, dopóki nie znalazłam tych sklepów to tez miałam probolem z duzym biustem. Mam 70gg, więc jest co nosić. Moim zdaniem jak znajdzie sie dobry sklep z bielizną to duży biust nie jest taki straszny, mnie też chlopaki wyśmiewaly w szkole, dlatego zazwyczaj chodziłam w wielgachnych swetrach, a teraz to ślepią się:-) Mój M też nie narzeka. Dobra, zmykam, buźka na razie

Melduję sie heheh :-Dwróciłam

o rany ale mi was brakowało,nie było mnie przez weekend a na telefonie nie moge załadowac bb :( nie wiem czemu,dałam rade tylko wejsc na enpr ale wszystko widziałam tylko nic dopisac nie mogłam wrrrrrrrrrrrrrrrr!!!
Ide zaprowadzić małego do szkoły i zaraz was doczytuję :-):-):-):-):-)

widziałam ze duuuuzo mam do poczytania hehe ale nie ma to jak miła lektura z samego rana

~Witam sloneczka :-):-):-)

Wlasnie dzwonilam do lekarki co z wynikami mamografi ? Jest zmiana ale na szczescie lagodna :-):-):-) i znowy trzeba bedzie usunosc mamotonem ale dopiero po 3 m ciazy :-) to jest tylko na znieczulenie miejscowe ale powiedziala ze lepiej poczekac zeby w zaden sposob okruszkowi nie zaszkodzic :-) no i powiedzialam w koncu mezowi hi hi . Spojrzal na mnie i pyta czy sobie zartuje czy serio ??? Ja mu na to jak mysli ??? A on no to w koncu moze bedzie coreczka ha ha :-):-):-) biedactwo ja czuje ze jednak bedzie Macius :-):-):-):-):-)

Agnes jak mozesz tak ciezarna denerwowac ;-);-);-) dawaj tu tego plusika :-)

Malami twoja tempka tez fruwa oj bedzie kolejny okruszek :-):-):-)

Dziewczynki a teraz wam powiem numer za 2 tyg odbieram nowy dowod osobisty , zmienialam go 3 razy w zyciu i na kazdym zdjeciu jestem (bylam) w ciazy he he czy to nie fajnie ????

Siadam do maszyny milego dnia :-)

reklama
i doczytane hehe znowu tyle nasmarowałyscie ,ze ciezko nadrobić :-D:-D
z tego co pamietam to :
zZagubiona,roszpunka,Ilonka,Lori - suuuuuuuuuuper brzucholiki,wszystkie są piękne :-D
bobo hmmm no my staramy sie ale co bedzie to wielki znak ???????????????? @ powinna byc w czwartek 02.02.
jane ciacho wygląda wyśmienicie i przepis juz druknełam hehe
Agnes kciuki za fasolinę hi &&&&&&&&&&&&&&&
kłapouszku jak sie czujesz?????nic sie nie odzywasz :-( martwie się

o i tyle tylko zapamiętałam :-(

Losiczko dobrze ze to łagodna zmiana i ze mozna sie jej pozbyć ufffff,hee i super mąż ma nastawienie ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry