cześć dziewczynki
ja jestem załamana w niedzielę coś mi wyskoczyło na podniebieniu myśląłam,ze to afta też dokladnie nie widzialam co to jest więc smarowalam aftinem ale to nie znikało, wczoraj pojawiły mi się jakies nowe na wargach i na dziąsłach, poszłam do lekarza bo troche sie zdenerwowałam no a poza tym strasznie bolało i okazało się ,że mam opryszczkowe zapalenie jamy ustnej, masakra

żadnych leków przeciwwirusowych nie mogę z widomych względów więc pozostaje tylko Gencjana wyglądam jak potwór, nie wychodze z domu bo ludzie pouciekają cąła buzia fioletowa, smiesznie to wygląda najgorsze jest to ,ze nie mogę nic zjeść bo wszystko mi podrażnia nawet serki piję przez słomkę no i uważac aby reszta rodzinki nie zalapała

. mam jakiegoś pecha w tej ciazy poprzednia nic nawet małego katarku nie zlapałam a o tej samej porze roku zaszłam co teraz, a tu poprostu makabra dwa razy zapalanie zatok, gardło to co chwila mnie boli, katar, kaszel, w zeszłym tyg. złamal mi się ząb i trzeba było usunąć, teraz to gó.no !!!