Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
małami- hmmmm.... no nie wiem tak naprawdę o co chodzi z tymi Twoimi testami. Znów plama? Może za dużo tam wkraplasz? jeśli do jutra tempka nie spadnie i @ nie przyjdzie to zrób prosze test z rana, oki?
nosku- dobrze, że jesteś. tabelka istnieje- opiekuje sie nią Scoti
scotland u nas nie ma cyfrowego chyba :-( malami no to ja juz nie mam pojecia co to moze byc? moze faktycznie poronienie ma cos z tym wspolnego?
ciekawe jak bedzie u mnie za kilka dni?
a ze starych staraczek to chyba ja nie zafasolkowalam i ktos jeszcze???? hmmmm nie wiem?
axarai ostatnio logowala sie 18.01 martwie sie bo 2 dni wczesniej byla u ginka bo bolal ja brzuch i miala jasne plamienia, gin przepisal jej dupka i pisala ze plamienia i bol przeszly, mam nadzieje ze u niej wszystko wporzadku:-(
no i wszystko jasne zaczynają pojawiac sie brązowe plamki wiec ....wszystko sie rozkręca ((((((((((((((((
na temam temperatury sie nie wypowiadam
a takiego przypadku jak ja to chyba nigdy tu nie miałyscie
Kochana plamki jeszcze nic nie oznaczaja. ja w ciazy z aniolkiem w dniu spodziewanej @ plamilam na brazowo 2 dni zrobilam test wyszedl pozytywny a plamienia byly polecialam szybko do lekarza co prawda jeszcze nic nie widzial ale powiedzial ze tak sie moze zdarzyc :-( wiec poki co kochana nie ma na maksa krwi to roznie moze byc
scotland wg kalkulatorów w necie termin porodu u mnie 8,10,2012. zobaczymy co gin w poniedziałek powie
małami spokojnie to nie musi być @. trzymam nadal kciuki