• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

bobo- to ja przesyłam porcję swoich fliudków na te winiary.... :) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

dziewczyny- póki co sie nie pochwalę brzuszkiem, bo go nie mam jeszcze ;) póki co to mam tyłek większy i mi poszło troszkę w boczki, ale to na pewno nie ciążowe ;))
Jak tylko coś się zacznie pojawiać to zapewne się pochwalę ;)

reklama
suonko a jakiej sukni szukasz? prostej czy takiej jak ksiezniczka?
karolina dziekuje za fluidki i zalapalam wszystkie :-) okaze sie za tydz czy sie przyjely.
moje tempki odkad zaczelam mierzyc : 36.3;36,5;36,6;36,5;36,5
wiem ze nie mierzylam od poczatku no ale tak z ciekawosci mierze i sie wkurzam ze nic z tego juz nie bedzie bo takie jakis niskie :-(

Ostatnia edycja:
WITAM MROZNIE

Dziewczynki ja jestem zyje ale mam tyle roboty ze nie wiem za co sie chwycic. To dobrze z jednej strony tyle ze moj okruszek zwolnil mi obroty na maksa
:-):-):-) i kiedys uszycie tej ilosci zajeloby mi to 3 dni a teraz tydzien:-D.

U mnie oprocz sennosci i bolu wieczornego cyckow zadnych objawow i niech tak pozostanie jak najdluzej .

Dzisiaj moj synek ma balik poszlam na latwizne i uszylam mu stroj pirata :sorry::sorry::sorry:

Bobo prosze ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

MILEGO DNIA

bobo- ja mam blisko, więc na pewno doleciały jeszcze cieplutkie ;)
a z tempką to musiałabyś wprowadzić je na wykres- będzie łatwiej ;) zależy jeszcze gdzie mierzysz i czy zaczęłaś już po owulce czy przed. :)

joweg- obiecuję, że jak się bardziej zaokrąglę ciążowo to pokażę ;)

Losiczko, Tygrysku....- gdzie jesteście?

oki- wiewióra się odmeldowała. Nie przemęczaj się sloneczko :)))

karolina po owulce napewno zaczelam mierzyc o ile ona wystapila hihi bo teraz u mnie nic nie wiadomo. mierze o tej samej porze tam na dole :-)
losiczko Kochana nie przemeczaj nam sie :-)

hej kochane!

w końcu udało mi się po 2 godzinach czytania nadrobić wasze wpisy. szalejecie. ale tyle tego było ze już nie pamiętam co miałam poodpisywać tak więc wybaczcie.

u mnie nadal bez objawów co mnie i cieszy i martwi. ale już jutro wizyta i mam nadzieję że się już uspokoję i przekonam że fasolinka rośnie we mnie. no i chciałabym w końcu powiedzieć kilku osobą bo na razie to tylko nasza z m tajemnica.

miłego tygodnia wam życzę. czy u was też tak zimno? u nas dzisiaj rano -19 st. ja juz chce ciepełko. jeszcze niby tydzień i te mrozy mają odpuścić. oby. wpadam później

suonko takie suknie sa przepiekne.... ja tez mialam cos podobnego i do tego mialam diadem i welon i czulam sie jak ksiezniczka hihi :-) masz zdjecie tej sukni z chojnowa? kupujesz czy wypozyczasz?

reklama
Dziewczynki ja sie nie przemeczam . Gdy zbliza sie godz 14 musze sie polozyc zamkne oczy doslownie na 15 minut i to mi starczy potem kawka i dalej szuranko. A wieczorem to z chlopakami ide asiu :sorry: maz narazie zadnego pozytku ze mnie nie ma :-p pytam sie go wczoraj kiedy zapyta mi sie jak sie czuje???? A on na to ze jak nie stekam nie narzekam to pewnie dobrze :sorry::sorry::sorry: tyle ze ja nigdy nie narzekam :tak: burak jeden

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry