• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

Wiola podziwiam siłę córeczki, ale również Twoją i Twojego męża. A córcia mimo swojej niepełnosprawności przynosi Wam pewnie dużo radości:tak: Mam brata z zespołem Downa, więc z własnego doświadczenia wiem, że ludzie niepełnosprawni czerpią z życia dużo więcej niż ludzie zdrowi. Oni naprawdę potrafią cieszyć się życiem:tak:
Anastazja, to śliczne imię:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
zagubiona jak cos to za darmo ci zrobi i juz :) ale pochwal sie , bo pewnie jest pieknie :-p pięknemu we wszystkim pieknie :)
wiola no jak widac suwaczek zapierdziela i tak ma byc do konca :) a tak poza tym mam znajoma które ma synka tak samo z wodogłowiem , tez nie chodzi itd i ja baaaaaaaardzo podziwiam tego maluszka i jego mame, wiem jaka to cięzka praca i wiem ile to wyżeczeń itd, wiec juz teraz mogę powiedziec ze i Ciebie podziwiam za to co robisz dla córy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
u nas jest strasznie fajnie, szybko sie zadomowisz :) ja powinnam być na sierpniówkach ale jak widać nie ruszyłam sie stąd bo sie nie da !!!!!!!!!!!!! :)))

roszpunka no tak to mozna kupować prawda ?????? :)

wcinam pierożki włanoręcznie robione i popijam barszczyk :-p może ktoś chce ??????? :-D

Ja chcę Ilonka! :-) Może powinnam zacząć więcej chłonąć żeby przytyć i żeby Maleństwo rosło, bo trochę się dziś zmartwiłam tą długością płodu:-( Wiem, że każde maleństwo rośnie inaczej, ale jednak... Główka całe szczęście w sam raz.
Zapraszam na zakupki do mnie w takim razie;-)

Wiola trzymam kciukasy :) żeby się udało, a co matki tej małej Madzi to udusiłabym ją chyba, bo ja bym tak bardzo chciała dzidzię a ona taka wyrodna brak mi słów....

Czasami wydaje mi sie ze może jednak powinna być kara śmierci w polsce dla takich ludzi!!!Poświęciłam sie bo ktoś musiał a mąż pracuje.A Nastka jest naszym szczęściem chociaż coraz bardziej pyskatym:-)

reklama
kochana ale przecież to dobry wzrost !!!! do tego dochodzą przeciez jeszcze nóżki, bo to wymkiary od główki do pupy także jest OK :) moje miało w 11 tyg, i 5 dniu według owu 5 wiec teraz ma pewnie tez coś koło 7-8cm bez nóżek pewnie !!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry