-Lorelain-
Fanka BB :)
no mam przybliżenie ale oglądając na kompie skapnełam się że tam moje nazwisko i wybrałam to najgorsze gdzie nie widać ... jutro zrobie nowe zdjęcia to zakryje nazwisko bo mi się dzisiaj juz nie chce 
no nic nie uzasadniał ... przy zbieraniu do karty mojej historii powiedziałam mu o duphastonie no to powiedział że dobrze ze go wzięłam tylko że czemu tak mało ... no to mu mówie że balam się wziaść więcej bez lekarza, powiedział że w takim razie od dzisiaj mi zwieksza dawkę i dał mi od razu recepte na trzy opakowania
ja uciekam juz laski do wyra bo koniec urlop i znowu jutro do pracy trzeba wczesnie wstac

no nic nie uzasadniał ... przy zbieraniu do karty mojej historii powiedziałam mu o duphastonie no to powiedział że dobrze ze go wzięłam tylko że czemu tak mało ... no to mu mówie że balam się wziaść więcej bez lekarza, powiedział że w takim razie od dzisiaj mi zwieksza dawkę i dał mi od razu recepte na trzy opakowania
ja uciekam juz laski do wyra bo koniec urlop i znowu jutro do pracy trzeba wczesnie wstac
Ostatnia edycja:

....mam wszystko oprocz goraczki i nie iwem czy ta tempka zaburzona czy nie....w komentarzach pisze ale nie wiem czy to na nia wplywa mam nadzieje ze jutro pojawi sie kolejny skok to moze wezme lutke, mam jeszcze szanse ze to nie byl bezowulacyjny cykl